Vedete din România afectate de CORONAVIRUS. Daniela Crudu tremură de frică, Liviu Vârciu trece prin clipe de coşmar

Coronavirusul face ravagii și în rândul vedetelor! Mama Danielei Crudu se află în acest moment blocată în Italia. Aceasta nu se poate întoarce în România, după ce granițele au fost închise din cauza epidemiei. De asemenea, Catrinel Menghia trăiește clipe de coșmar în Italia, iar Liviu Vârciu a fost nevoit să amâne premiera filmului.

13 mart. 2020, 07:25
Vedete din România afectate de CORONAVIRUS. Daniela Crudu tremură de frică, Liviu Vârciu trece prin clipe de coşmar

Mama Danielei Crudu, Florica se află printre românii blocați în Italia după închiderea granițelor din cauza epidemiei de coronavirus. Aceasta lucrează în sudul Italiei, în Reggio Calabria și nu a mai apucat să revină acasă. În localitatea în care locuiește mama Danielei s-au înregistrat până acum trei pacienți confirmați, iar alte 69 de persoane se află sub investigații medicale.

SCENARIU DEVASTATOR. Ţara în care peste 100.000 de persoane vor fi ucise de CORONAVIRUS

Catrinel Menghia locuiește de mai mulți ani în Italia și este extrem de afectată de situația din Peninsulă, mai ales că are prieteni care sunt infectați. Celebrul model român a făcut o postare pe o rețea de socializare prin care a îndemnat lumea să nu intre în panică și să respecte regulile pentru a putea preveni infestarea cu virusul ucigaș.

Monica Pop, REŢETA SIMPLĂ pentru creşterea IMUNITĂŢII în plină pandemie de CORONAVIRUS. „Şansele de îmbolnăvire vor fi mult mai mici!”

Liviu Vârciu se numără printre persoanele ale căror proiecte au fost anulate din cauza epidemiei de coronavirus. Acesta a fost nevoit să renunțe la premiera filmului său, în care a investit zeci de mii de euro. Pelicula trebuia să ajungă în cinematografele din toată țara la finalul lunii martie, dar a fot reprogramată pentru toamnă.