Vedete de România: Au ajuns faimoase, deşi nimeni nu ştie cu ce se ocupă VIDEO

Deşi fac turul televiziunilor, iar tabloidele le urmăresc fiecare mişcare, sunt câteva vedete care au o ocupaţie incertă. Dau sfaturi de viaţă, sunt prezente la evenimente mondene, dar nimeni nu ştie ce se ocupă. Ioana Tufaru, Larisa Drăgulescu sau Oana Lis sunt doar câteva dintre cele care sunt de meserie "vedetă".

04 sept. 2013, 09:07
Vedete de România: Au ajuns faimoase, deşi nimeni nu ştie cu ce se ocupă VIDEO

Ioana Tufaru este, probabil, una dintre cele mai bizare apariţii în lumea vedetelor. Fiica regretatei cântăreţe Anda Călugăreanu a făcut turul televiziunilor, unde era supusă la umilinţe crunte. Totul pentru bani, deoarece Ioana Tufaru nu a avut vreun loc de muncă până acum.

Niciun eveniment din viaţa Larisei Drăgulescu nu se scurge fără a fi mediatizat. Fie că îşi pune silicon sau găteşte ceva, fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu abia aşteaptă să apară iar pe sticlă.

Oana Lis este şi ea nelipsită din lumea mondenă. Deşi nu ştie nimeni exact cu ce se ocupă, soţia fostului primar al Capitalei dă sfaturi de viaţă şi acordă interviuri în calitate de…vedetă!

Mariana Moculescu, deşi nu are loc de muncă, are totuşi o specializare: scandalul. După ce a făcut duş în direct la o emisiune, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu a demonstrat că se pricepe de minune la înjurături.

Citeşte şi Ar face orice pentru celebritate. Vedete care s-au dezbrăcat, de tot, în public FOTO