Vedete pe care le-ai iubit… până să deschidă gura! Gafe celebre

Se-ntâmplă ca până și cele mai pregătite discursuri să aibă momentele lor de "glorie", în care o singură replică poate strica tot. Și, cum de la iubire la ură e doar un pas, așa este și în cazul vedetelor care, după ce au deschis gura să spună o perlă, să nu mai fie adorate.

RomaniaTV.net
19 aug. 2016, 13:16
Vedete pe care le-ai iubit… până să deschidă gura! Gafe celebre

Kelly Osbourne este oricum un personaj controversat, pe care fie-l iubești, fie-l urăști. Dar multă lume a rămas blocată după ce, în 2015, în cadrul emisiunii The View, vedeta a încercat să îl atace pe Trump, dar într-un mod foarte eronat. „Dacă dai afară din țară fiecare latino, atunci cine îți va mai curăța toaleta, Donald Trump?” – mare fail, mare.

Citeşte şi  Cele mai brutale despărţiri din showbiz

Russell Crowe crede că femeile în vârstă ar trebui să se poarte ca atare. „Cel mai bun lucru despre industria asta în care sunt este că există roluri pentru toate vârstele”, a început actorul de 52 de ani un comentariu care urma să devină rapid sexist și greșit, anul trecut.

„Cred că veți vedea că femeia care spune asta (că rolurile s-au împuținat) e cea care la 40, 45, 48 încă vrea să joace roluri ingenue și nu pot înțelege de ce nu e aleasă precum una de 21 de ani”. Asta a spus-o unei publicații pentru femei, a se înțelege…

Citește pe okmagazine.ro ce gafe au mai făcut vedetele