Vedete sexy care au fost tocilare GALERIE FOTO

Termenul "tocilar" a avut si inca mai are o conotatie negativa, tinerii considerati asa fiind adesea ridiculizati. Insa, timpul a dovedit ca asa-numitii tocilari au devenit oameni de succes, iar, in unele cazuri, vedete sexy cu un IQ impresionant. Iata cateva dintre cele mai seducatoare celebritati feminine de nivel mondial, care au fost tocilare, potrivit ziare.com.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 16:43

Actrita Kate Beckinsale a castigat premii pentru mici povestiri si poezii scrise de ea si a invatat atat de bine limbile rusa, franceza si germana, incat a intrat la Universitatea Oxford, unde a studiat literatura franceza si rusa.

Multi dintre barbatii care au vazut serialul „The Wonder Years” au fost incantati de actrita Danica McKellar. Ea a studiat matematica si chiar a publicat trei carti de matematica, ce s-au vandut foarte bine.

Natalie Portman a absolvit prestigioasa universitate Harvard si vorbeste cinci limbi.

Actrita si modelul Olivia Munn se pricepe la tehnologie. Ea a scris si o carte, pe care a intitulat-o „Ghinioanele unei ciudate de la Hollywood”.

Fiica legendarului muzician Quincy Jones, Rashida Jones, a studiat la Harvard, iar mai tarziu a creat o carte de benzi desenate numita „Frenemy of the State”.

Actrita Felicia Day a jucat in „Buffy” si in „Eureka”. Ea a invatat la Universitatea din Texas, unde a avut bursa pentru performanta la vioara. Totodata, a obtinut o dubla specializare, in muzica si matematica, si a castigat mai multe diplome pentru rezultate bune la facultate.

Actrita Rosario Dawson, cunoscuta in special din filme ca „Josie and the Pussycats”, „Sin City” sau „Men In Black II”, a iesit in evidenta in adolescenta prin studii intense, iar de curand a creat o carte de benzi desenate numita „Occult Crimes Taskforce”.