Vedetele din SUA care au declarat că vor părăsi ţara dacă Donald Trump câştigă iar alegerile

Mai vedete din SUA au declarat public faptul că vor părăsi ţara dacă Donald Trump câştigă din nou alegerile. Ele nu sunt de acord cu modul în care Trump a condus Statele Unite în ultimii 4 ani, aşa că sunt dispuse să se mute în alte ţări.

RomaniaTV.net
04 nov. 2020, 15:06

Fondatorul trupei Mötley Crüe, Tommy Lee Bass, a anunțat în octombrie că se va muta în Europa dacă Trump câștigă alegerile. Originar din Grecia, muzicianul a dezvăluit că se va întoare în țara natală.

Amice, jur pe Dumnezeu că dacă se întâmplă asta, o să vin în vizită în UK. Plec de aici. Mă întorc în țara natală, mă întorc în Grecia și-mi cumpăr o casă pe una dintre insule”, a spus artistul publicației The Big Issue.

Născut în New Jersey, Bruce Springsteen a declarat că e gata să părăsească SUA la cei 71 de ani ai săi, dacă Trump iese victorios. „Dacă Trump este reales – ceea ce nu se va întâmpla… ne vedem în următorul avion”, a declarat rockerul, conform presei australiene.

Cântărețul John Legend este un alt adversar al politicii lui Donald Trump. În septembrie, artistul a declarat în Cosmopolitan că e extenuat de modul în care președintele conduce țara. Atât el, cât și soția lui, Chrissy Teigen, au analizat posibilitatea de a pleca din SUA.

Trebuie să te gândești să mergi undeva unde există democrație aevărată, care are respect pentru statul de drept și drepturile omului”, a spus John Legend.