Vedetele Instagramului au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu. Reacția brunetei

Oana Roman, Alina Ceușan, Adelina Pestrițu și Cristina Ich au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu. Decizia vine după ce Oana Zăvoranu a început o campanie pe propria pagină de Instagram, în care îi atacă dur pe influenceri.

14 dec. 2020, 15:13
Vedetele Instagramului au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu. Reacția brunetei

Vedetele Instagramului au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu după ce aceasta a pornit o campanie în care atacă dur influenceri. Prin urmare, acestea au postat un mesaj pe Instagram, prin care anunță că vor acționa pe cale legală împotriva Oanei Zăvoranu.

Citește și: Reacția Oanei Zăvoranu după zvonul unei posibile împăcări între Pepe și Raluca: ”Marș la coteț”

Actrița a început o campanie intensă pe propriile canale de social media, atacând activitățile, campaniile și expunerea influencerilor. Cu toate acestea, vedetele instagramului au ignorat-o pe brunetă și așteaptă ca totul să se rezolve în instanță.

”De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronunț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate, a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din social media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme din aceeași categorie, acea persoană aduce grave atingeri dreptului nostru la imagine și nu numai. Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea personaă este unul în care nu vrem să ne coborâm nici noi, nici comunitățile noastre”, se arată în prima parte a mesajului.

Vedetele Instagramului au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu. Acestea au precizat că acest gen de atitudine și acțiune antisocială nu pot rămâne nesancționate.

”Dar faptul că tăcem, nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar, pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere. Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționațe. Deja, prin intermediul unor avocați, am demarat acțiuni judiciare care să conducă la tragerea la răspundere atât penală, cât și civilă, a acestei persoane”, scrie în continuare în postarea vedetelor.