Vedetele recurg la metode extreme pentru a slăbi: Micşorarea stomacului, ultima modă

Idealul unei siluete perfecte le determină pe multe dintre vedetele de la noi să apeleze la soluţii extreme. După dietele draconice, ultima modă este operaţia de micşorare a stomacului, care le-a ajutat pe Teo Trandafir, Minodora sau Rita Mureşan să slăbească.

08 iun. 2014, 07:31
Vedetele recurg la metode extreme pentru a slăbi: Micşorarea stomacului, ultima modă

Sătulă de kilogramele în plus care i-au marcat aproape întreaga carieră în televiziune, Teo Trandafir a fost printre primele care au apelat la operaţia de micşorare a stomacului.

Pentru că dietele nu au ajutat-o, şi cântăreaţa de muzică populară Daniela Condurache s-a hotărât să facă aceeaşi operaţie. Deşi îşi face griji, este decisă să meargă până la capăt.

De departe, cea mai spectaculoasă transformare este însă cea a Ralucăi Bădulescu. De când şi-a micşorat stomacul, blonda a dat jos peste 60 de kilograme. A fost foarte mulţumită de intervenţia chirurgicală, doar că a avut ceva probleme după, din cauza poftei de mâncare.

Există însă şi vedete care exagerează. Nicoleta Luciu, care acum, la 63 de kilograme, are o greutate optimă, vrea cu orice preţ să-şi facă operaţie de micşorare a stomacului, pentru a da jos 10 kilograme. Prietenii şi chiar medicii încearcă s-o facă să se răzgândească, în zadar însă.

Şi cântăreaţa Minodora sau designerul Rita Mureşan au slăbit zeci de kilograme cu ajutorul acestei intervenţii.