Vedetele se întrec în VACANŢE FIŢOASE. Vezi unde se răsfaţă Loredana Chivu, Andreea Bălan sau Andra – FOTO

Când vine vorba de vacanţe, vedetele noastre nu mai ţin cont de buget şi aleg cele mai interesante destinaţii. Unele dintre ele au dat năvală la plajă, pentru a se bronza şi bălăci, însă altele au ales destinaţii precum China, SUA sau Franţa, dar şi vârful muntelui.

09 aug. 2014, 10:22

Soţii Măruţă se află în prezent în vacanţă, în Tenerife, alături de fiul lor, David, în vârsta de 3 ani. După ce anii trecuţi s-au relaxat în Marbella, Barcelona sau Gibraltar, pentru anul acesta Andra şi Cătălin au ales o vacanţă în insulele Tenerife.

Potrivit libertatea.ro, Daniel Buzdugan a petrecut o minunată vacanţă aproape de cel mai înalt vârf al Europei, Mont Blanc, la 4.810 metri. Prezentatorul şi soţia lui, Monica, s-au cazat într-un biohotel în cea mai apreciată staţiune de schi a Franţei, Chamonix, astfel că au avut parte de zăpadă în mijlocul verii.

Îndrăgostită lulea, pentru Andreea Bălan cei aproximativ 7.000 de kilometri dintre Bucureşti şi New York nu înseamnă mai nimic. Andreea se întoarce astăzi după cinci zile petrecute acasă la iubitul ei, Michael, în New York.

Potrivit libertatea.ro, Marina Almăşan a reuşit să viziteze China. În cele 10 zile de vacanţă, vedeta TVR a mâncat cu beţigaşele, s-a plimbat pe Marele Zid Chinezesc, s-a îmbrăcat în portul tradiţional.

Şi Loredana Chivu este plecată în vacanţă. Asistenta păcătoasă se relaxează de câteva zile pe o coastă din Italia.