Vedetele şi-au pus hainele de sexy crăciuniţe VIDEO

Crăciunul este motiv de bucurie pentru toată lumea, iar vedetele nu fac excepţie. Nu de puţine ori, divele de la noi, dar şi cele şi de peste hotare au pozat în sexy Crăciuniţe. Cu gândul că Moşului îi va fi mai simplu să călătorească, într-o singură noapte, în toată lumea, cu aşa ajutoare alături!

RomaniaTV.net
20 dec. 2011, 13:41
Vedetele şi-au pus hainele de sexy crăciuniţe VIDEO

Pictorialele de sezon ale vedetelor de la noi au făcut furori de fiecare dată. Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu, fosta doamnă Columbeanu sau cântăreaţa Inna – toate au îmbrăcat veşmintele de Crăciuniţă.

Peste Ocean costumul roşu este şi el în fiecare an în trend.
Nimeni nu poate uita apariţia lui Mariah Carey pe post de Crăciuniţă în clipul piesei All I Want for Christmas Is You”, din anul 1994.

Tot în vremuri nu demult apuse, Cindy Crawford apărea în rolul Crăciuniţei sexy. „Please Come Home for Christmas”, cântecul formaţiei Bon Jovi, ne-o aducea pe mămica-supermodel în jeanşi, bustiera şi o căciuliţă precum a Moşului.

Dar avem şi exemple ceva mai recente! Cântăreţe sau actriţe de la Hollywood, în vogă şi acum, au îmbrăcat uniforma roşie de soţie a Moşului.

Pamela Anderson, Heidi Klum, Christina Aguilera sau Britney Spears se numără printre ele, iar look-ul de sărbătoare le-a dat fetelor ocazia să-şi pună în valoare, înca o dată, formele cu care au fost înzestrate.