Vedetele şi lumea modei internaţionale

Despre Marilyn Monroe s-a spus ca si-a pus capat zilelor pentru ca ajunsese sa nu mai aiba viata personala. Daca ne-am pune in pielea celor pe care-i admiram, nu e sigur ca am putea rezista mai mult de 24 de ore.

RomaniaTV.net
11 iun. 2015, 18:52
Vedetele şi lumea modei internaţionale

Vedetele din lumea modei internationale sunt supra-aglomerate si conduse permanent de creatorii de imagine si de marile case de moda.

Nu au timp de iesit pe strazi sa se plimbe in liniste, nu au vreme sa priveasca spectacolul strazii, nu s-au aflat niciodata in postura turistului care face ce vrea cu timpul sau. Vom spune, desigur, ca banii si gloria sunt argumente suficiente pentru a face sa paleasca orice alta perspectiva asupra conditiei de star. Probabil ca asa si e.

Ne lasam furati de gloria superbelor top-modele ale show-business-ului, de pilda, si uitam, totusi, ca aceste capodopere ale anatomiei umane vor fi avand si ele frustrarile lor. Sa nu poti fii singura aproape niciodata. Sa nu-ti organizezi tu insati propriul tau program. Sa ti se fixeze orarul intalnirilor cu jurnalistii dupa cum vrea impresarul. Sa depinzi mereu de capriciile celor care iti platesc job-ul.

Continuarea pe GreatFashion.ro.