Vedetele, ţinta tâlharilor. Ana Lesko şi Mihaela Rădulescu se numără printre victimele hoţilor

Jean Padureanu, preşedintele Gloria Bistriţa care a fost tâlhărit în Capitală nu este singura persoană publică ce a căzut pradă agresorilor. Genţile vedetelor sunt printre opţiunile hoţilor, dar nu rămân indiferenţi nici când vine vorba de alte obiecte, precum oglinzile maşinilor de lux pe care acestea le conduc.

RomaniaTV.net
28 oct. 2012, 06:45
Vedetele, ţinta tâlharilor. Ana Lesko şi Mihaela Rădulescu se numără printre victimele hoţilor

Simona Sensual, Adriana Bahmuţeanu, Andreea Spătaru, Ana Lesko sau Mihaela Rădulescu se numără printre vedetele tâlhărite în plină stradă. Genţile şi telefoanele vedetelor par a fi preferatele hoţilor.

Simona Senzual a ţinut să fac public evenimentul şi a postat pe Facebook că i-a fost furat telefonul. Andreea Spătaru s-a încăpăţânat să-şi pună de patru ori oglinzile la maşină.

Şi Adriana Bahmuţeanu este o vedetă ghinionistă. Cumpărăturile ei i-au fost furate chiar de un angajat al spaţiului copercial pe care l-a rugat să o ajute. Ana Lesko nu a mai ieşit trei săptămâni din casă după ce a fost tâlhărită în plină stradă. Ei i s-a furat geanta după ce a fost lovită de hoţ.

Mihaelei Rădulescu i-a fost furat telefonul în timp ce era la plimbare pe străzile din Monaco.

Cel mai longeviv preşedinte de club din România, Jean Pădureanu, a fost victima unei agresiuni în cartierul bucureştean Panduri. Şeful grupării de fotbal Gloria Bistriţa a fost bătut şi tâlhărit chiar la colţul blocului în care locuieşte atunci când vine în Capitală.

Un tânăr l-a atacat şi i-a smuls borseta, lovindu-l în acelaşi timp, astfel că Tata Jean, cum este cunoscut Pădureanu în lumea fotbalului, a avut nevoie de îngrijiri medicale.