Vela, la ceremonia de Ziua MAI: Gradul de apreciere în rândul românilor faţă de Ministerul Afacerilor Interne s-a dublat

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, cu ocazia Zilei MAI, că gradul de apreciere faţă de Ministerul Afacerilor Interne în rândul românilor s-a dublat faţă de luna noiembrie a anului trecut. 

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 08:20
Vela, la ceremonia de Ziua MAI: Gradul de apreciere în rândul românilor faţă de Ministerul Afacerilor Interne s-a dublat

„Sunt mândru că facem parte din această echipă şi vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că, într-o perioadă dificilă, într-o perioadă complicată, MAI a redevenit acea instituţie de elită de care are nevoie România. Gradul de apreciere în rândul românilor, care în prezent s-a dublat faţă de luna noiembrie a anului trecut, este dovada faptului că voi vă faceţi datoria şi că românii apreciază efortul, devotamentul şi sacrificiul vostru”, a spus Marcel Vela, într-o declaraţie la sediul MAI, potrivit Agerpres.

Citește și: Klaus Iohannis: „Starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile”

Ministrul de Interne a adăugat că, de multe ori, activitatea angajaţilor MAI arată că nu este vorba numai de un serviciu, ci dovedeşte pasiune, devotament şi patriotism.

„Avem onoarea şi privilegiul să ne onorăm eroii şi în acelaşi timp să apreciem camarazii, care de-a lungul activităţilor au demonstrat că fac cinste Ministerului Afacerilor Interne şi României, prin gesturi, prin acţiuni care trec dincolo de a-şi exercita o meserie”, a mai spus Vela.

Marcel Vela a acordat, în cadrul unei ceremonii organizate la sediul MAI, distincţii unor angajaţi ai ministerului care s-au remarcat în ultimul an prin fapte deosebite, acte de eroism sau prin implicarea ori iniţierea unor acţiuni caritabile. 

Citește și: Razie a Poliţiei în Centrul Vechi al Capitalei. Amenzi de peste 210.000 lei în urma controalelor