Venus iese din retrograd. Cum renaste dragostea pana in luna martie pentru fiecare zodie

Venus retrograd a insemnat o perioada in care sa privesti inapoi si sa analizezi ce vrei cu adevarat, de ce anume ai nevoie in viata ta.

28 ian. 2022, 07:57
Venus iese din retrograd. Cum renaste dragostea pana in luna martie pentru fiecare zodie

Luna ianuarie se apropie de sfarsit. La fel si perioada lui Venus de retrogradare. Din 29 ianuarie, planeta iubirii intra in miscare directa in Capricorn, pana in luna martie, cand va pasi in Varsator. Mutarea are loc in aceeasi zi in care Mercur aflat in miscare retrograda se intalneste intr-o conjunctie cu Pluto. Se vede luminita de la capatul tunelului? Ce se schimba pentru tine? Ce adevar iese la lumina?

Horoscop special: TOP 3 zodii care vor fi singure în 2022
Venus iese din retrograd – Vesti bune pentru dragoste
Miscarea retrograda a planetei iubirii – Venus – din ultima luna si jumatate a fost ca o radiografiere puternica si usor perturbatoare a tot ce s-a petrecut in anii trecuti. A iesit la lumina tot ce am ascuns, din diverse motive, sub covor. Revenirea in miscare directa, insa, nu va face altceva decat sa ne forteze sa invatam ceva din toata aceasta situatie pentru a putea face saltul inainte.

Venus retrograd a insemnat o perioada in care sa privesti inapoi si sa analizezi ce vrei cu adevarat, de ce anume ai nevoie in viata ta, atat in ceea ce priveste dragostea, cat si banii. Poate ca a trebuit sa iti faci ordine in relatii sau poate ti-ai reorganizat bugetul. Dinamica actiunilor tale s-a schimbat intru totul. Acest lucru se datoreaza si conexiunii pe care Pluto – planeta puterii si a transformarii – a avut-o timp de doua saptamani cu Venus retrograd. Prin rezolvarea unor teme precum gelozia, controlul excesiv, acest Venus retrograd a ajutat pe fiecare in parte sa gestioneze altfel interactiunile cu partenerul, astfel incat relatia sa devina mai onesta si mai autentica.

RUNE februarie 2022. Ce zodii au noroc cu carul! Adevaruri de la pietrele mistice
Venus retrograd in Capricorn ne-a facut mai practici in ceea ce priveste cautarile interioare. Este actuala realatie doar un vis sau are un potential real. Te potrivesti cu adevarat cu partenerul? Aveti un viitor impreuna? Sau este doar ceva ideal si in mintea ta? Capricornul este conservator si inclina a se concentra pe ceea ce este palpabil. Pentru unii nativi, acest lucru poate fi un adevarat semnal de alarma, pentru a se trezi la realitate si a lua decizii importante.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.