Venus în BALANŢĂ, 29 septembrie – 23 octombrie 2022! Unde e dizarmonie sau dezechilibru în viață ta? Vreme de corecție!

Pe 29 septembrie 2022, Venus întră într-una dintre zodiile ei preferate: Balanța. Și când Venus este fericită, toată lumea este fericită.

29 sept. 2022, 06:30
Venus în BALANŢĂ, 29 septembrie – 23 octombrie 2022! Unde e dizarmonie sau dezechilibru în viață ta? Vreme de corecție!

Venus în BALANŢĂ, 29 septembrie – 23 octombrie 2022! În următoarele săptămâni, Venus se va distra: va merge mâna cu mâna cu Soarele, se va împotrivi lui Jupiter și va trigon pe iubitul ei Marte (acum în Gemeni). Rezultatul? Ne vom simți în largul nostru cu viața, cu noi înșine și cu ceilalți. Venus în Balanță ne conectează că să fim receptivi la ceilalți. Așa că acesta este un moment bun pentru activități sociale și pentru orice are legătură cu relațiile.

Cu Venus în Balanță, dragostea vine în oraș. Indiferent care este semnul tău zodiacal, o vei iubi pe Venus în Balanță. Relațiile se vor îmbunătăți, căci Venus, ajunsă în Balanță, știe că să îi facă pe oameni să bifeze pe lista de dorințe. Te vei simți mai bine cu ține însuți, căci Balanță aduce echilibru și promovează relațiile și sentimentele sănătoase. Venus este o planetă care ne învață despre viață, descrie calitatea vieții. Când Venus este acasă, în Balanță, lumea devine un loc mai bun în care să trăiești.

Horoscop octombrie 2022. Trei zodii sunt protejate de Divinitate

O dată cu binele lui Venus vine și binele nostru de care avem așa mare nevoie. Săptămânile cât Venus a fost în Fecioara, relațiile au trecut la reanalizat în detaliu. Unele s-au destrămat, altele s-au consolidat sub atentă și critică abordare a perfectionistei Fecioare.

Venus în Balanță înseamnă: pace / înțelegere / corectitudine / sinceritate / discernământ / frumusețe / grație / stil / armonie
Venus și Balanță sunt făcute una pentru cealaltă. De fapt, Venus conduce două semne zodiacale. Unul este Taurul și celălalt este, desigur, Balanță. Dar în timp ce Taurul activează aspectul orientat spre bani al lui Venus, Balanță îi activează iubirea!

Combinația dintre Venus și Balanță este armonioasă în mod natural. Întrucât Balanță este cel mai echilibrat semn zodiacal, adăugarea energiei cooperante a lui Venus aduce și mai multă fericire, corectitudine și serenitate. Balanță întărește natură dulce și calmă a lui Venus și ne încurajează pe toți să tindem spre mai multă pace în viață, fie singuri fie împreună cu alții.

Dacă ai fost prea preocupat cu muncă sau stresat de călătoriile și activitățile verii, acum poți face un pas în spate și să te uiți la moduri în care îți poți găsi pacea interioară. Încetinește ritmul suficient cât să apreciezi lucrurile mici dar valoroase ale vieții, cum ar fi un apus de soare, o plimbare în natură, o pauză pe malul lacului.

Care sunt zodiile care suferă cel mai mult din dragoste și cărora le este greu să își găsească un partener. Astrologul Mariana Cojocaru face previziuni

Venus în BALANŢĂ, 29 septembrie – 23 octombrie 2022! Ce aduce acest tranzit în orice tip de relații
Pe durata tranzitului Venus în Balanță, ai ocazia excelență de a aduce pace într-o situație dificilă. Dacă penele s-au zburlit, fie la muncă fie pe plan personal, acum poți aduce acordul în relațiile tale.

Dacă negociezi un deal important, spiritul persuasiv al lui Venus în Balanță te va ajută, în special dacă ești gentil, curtenitor, dacă arăți bine, dacă faci complimente părțîi opuse și dacă îi tratezi pe toți cu respect. Asigura-te că știi să asculți foarte bine cealaltă persoană pentru că acesta este un mod sigur de a face pe cineva să se simtă valoros și apreciat. Va fi astfel mult mai dispus să ajungă la un acord cu tune dacă ii acorzi atenție totală în timpul negocierilor.

Întreabă-te: Se simte corect totul? Fac prea mult compromis? Cer prea mult? Care ar fi o soluție echitabilă? Încearcă să vii și tu cu soluții din care ambele părți să câștige.

Există o tendința de compromis mult mai mare decât de regulă acum. Asigura-te că nu pierzi din dorința ta de a face totul foarte acceptabil pentru tot restul lumii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.