Care sunt zodiile care suferă cel mai mult din dragoste și cărora le este greu să își găsească un partener. Astrologul Mariana Cojocaru face previziuni

Fiecare zodie este mai predispusă la anumite lucruri față de celelalte. Unii au noroc pe plan financiar, alții pe plan social, dar există și zodii care au un ghinion teribil pe plan romantic. Iată care sunt acestea.

27 sept. 2022, 12:36
Care sunt zodiile care suferă cel mai mult din dragoste și cărora le este greu să își găsească un partener. Astrologul Mariana Cojocaru face previziuni

Astrologul Mariana Cojocaru, una dintre cele mai populare persoane din acest domeniu în România, a explicat care sunt zodiile care sunt predispuse să sufere cel mai mult pentru iubire sau din cauza acesteia.

  • Rac

Racii sunt de obicei nativi sensibili care își doresc pe cineva alături, iar când acest lucru se întâmplă, uită de ei și pun fericirea partenerului mai presus de a lor, acest lucru fiind nepotrivit. Fiind din fire extrem de precauți și nesiguri, Racii se lasă de obicei conduși, dar chiar și pentru ei, există aumite limite. Când totul devine prea mult pentru ei, vor pleca fără să se uite înapoi.

  • Berbec

Motivul pentur care Berbecul se află printre zodiile care sueră din dragoste esre încăpățânarea exagerată a acestuia. Chiar dacă el este cel care greșește, nu are maturitatea și curajul pentru a recunoaște că este vinovat și preferă să sufere de unul singur, până când partenerul îl va ierta și îi va mai da încă o șansă.

Citește și: Horoscop octombrie 2022. Acestea sunt zodiile care vor avea parte de o toamnă frumoasă

  • Balanță

La fel ca Racii, Balanțele sunt sensibile și se dedică pe deplin într-o relație. Când lucrurile nu ies așa cum își doresc sau cum ar trebui, suferă, dar fără să spună partenerului ce îi deranjează pentru a putea rezolva problema.

  • Pești

Nativii născuți în zodia Pești sunt cei care iubesc fără limite. Pentru ei, relațiile sunt ceva deosebit și speră întodeauna că și-au găsit un partener pentru tot restul vieții. De aceea, pentru ei, iubirea este cel mai frumos sentiment care poate deveni un blestem atunci când totul se năruie.

Citește și: Horoscop BANI si SUCCES. Săptămâna în care se golesc portofelele. Ce zodii au totuşi noroc cu carul

  • Scorpion

Scorpionul are o fire pasională și energică care se dedică cu tot sufletul atunci când întâlnesc o persoană de care se îndrăgostesc. Scorpionii au nevoie de stabilitate, așa că atunci când se lovesc de ceva neașteptat, suferă o reală decepție.