Horoscopul runelor. Se anunţă o săptămână cu beneficii materiale şi amoroase

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen.

21 iun. 2022, 06:33
Horoscopul runelor. Se anunţă o săptămână cu beneficii materiale şi amoroase

Horoscopul Runelor. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 13-19 iunie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Iata detaliile pentru fiecare semn astrologic in parte:

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscopul runelor Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Singurătatea nu e neapărat o pedeapsă, ci poate fi o perioadă în care să te liniștești și să de redescoperi pe sine. Nu intra într-o relație imediat ce ai ieșit din alta, ci dă-ți timp să te vindeci. La muncă poți primi vești foarte bune. Runa etalata – EIWAZ : Semnificatie APARARE. Aceasta runa are legatura cu dificultatile care apar la inceputul unei noi vieti si de apararile pe care le construim in jurul nostru atunci cand avem de a face cu Necunoscutul. Deseori anunta o perioada de asteptare, deci sfatul sau principal este rabdarea. Este recomandat sa anticipezi consecintele inainte de a actiona. De indata ce o decizie iti este in totalitate clara, atunci vei putea sa iti duci actiunea cu usurinta. Ia avantaj de aceasta perioada pentru a-ti pune casa in ordine si sa iti pui la punct afacerile personale.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Tot anul i-a atenționat de schimbări și nu au de gând să primească nimic.Tu sau partenerul doriți să duceți relația la un alt nivel. Poate fi vorba despre mutatul împreună sau poate o logodnă. Poți primi un venit suplimentar în urma muncii tale.Taurii au două mesaje. Primul este să se relaxeze și al doilea, să nu-și mai facă griji de starea de sănătate a unui membru de familie. Runa etalata – Gebo: Poti primi un dar sau poate urmeaza o cerere in casatorie. Nu este exclusa nici oportnitatea de a face o prezentare care sa aduca beneficii romantice sau materiale.

Horoscopul banilor săptămâna 20 – 26 iunie 2022. Ce zodii se vor umple de bani până în weekend
Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sunt cu un pas înainte. Se continuă lucrurile bune pentru ei. Pregătiți-vă pentru o perioadă bună. E din bine în mai bine.Cu cât ai mai multă grijă de tine, cu atât vei avea mai puține griji în viitor. Concentrează-te pe tine și pe sănătatea ta și lucrurile vor fi bune pentru tine. Pe plan sentimental, pot exista câteva certuri.Runa etalata – Hagalaz: Ragnarok este varianta norvegiana a Zilei Judecatii, cand legandarul lup Fenris va devora soarele si va cufunda lumea in intuneric. Lumea oamenilor si lumea zeilor vor fi distruse de forte indestructibile, iar de aici va incepe un proces rapid de renastere universal. Acesta este simbolul runei Hagalaz care aduce mesajul unei renasteri in urma unei distrugeri. Nimic nu se pierde, totul se transforma.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii au o săptămână în care vor vorbi mult. O săptămână ideală pentru a relua egătura cu oameni dragi din viața ta cu care nu ai mai vorbit de mult. Nu intra în discuții delicate și rezumă-te la lucruri comune. În plan sentimental, lucrurile nu stau prea bine, dar ia totul ușor. Runa etalata – Inguz: Ing este unul dintre numele zeului norvegian al agriculturii, Freyr. Legenda spune ca Freyr calatoreste in jurul pamantului intr-un car, daruind oamenilor fericire si fertilitate. De aceea, simbolul aceste rune este relatia profunda a oamenilor cu Pamantul, iar indemnul este sa petreci mai mult timp in natura.

Solstitiul de vara 2022. IMPACT major pentru aceste 4 ZODII. Afla daca e si despre tine
Leu (23 iulie – 22 august)

Să dea frâu liber iubirii. Dar o dragoste nouă, fierbinte, la cote înalte. E momentul în care trebuie să fii matur și responsabil în tot ceea ce faci. Încearcă să fii sincer cu tine însuți. În plus, poți avea parte de o surpriză de proporții pe plan sentimental. Poți primi inelul de logodnă. Runa etalata – LAGUZ (cu fata in sus). Laguz indica faptul ca ar putea fi nevoie sa astepti un timp scurt inainte ca lucrurile sa se miste in directia in care vrei sa se miste, exact ca un marinar care trebuie sa astepte o maree ca sa se avante in larg. Poate fi frustrant dar foloseste-ti intuitia si fii ghidat de sinele tau interior ce sa faci cat timp astepti. Fa maxim din oportunitatea timpului suplimentar ce ti se da.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Vrea să susțină o bătălie. Are chef de ceartă. Dar ea trebuie să aibă răbdare. Nu e cazul să porniți bătălii pentru că tot voi veți câștiga. Ai grijă de sănătatea ta și nu mai exagera cu mâncarea. Odihnește-te mai bine și organizează-te din punct de vedere al meselor. E bine să faci sport ca să te simți mai bine în corpul tău. Runa etalata – PERTH (cu fata in jos). Poate ca e bine sa ai o zi libera, sa te bucuri de tine si sa te rasfeti intr-un loc sau activitati ce te fac mai fericit. Trebuie sa iti schimbi viziunea despre ce crezi tu ca este negativ in viata ta. Nu le mai vedea drept ghinion ci ca pe obstacole constructive in calatoria ta care te fac mai puternic si implinit dupa ce le depasesti.

Horoscopul runelor Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Sunt pregătite să înceapă o viață nouă. Revigorare pe toate planurile. Sunteți cu capul pe umeri și nu veți face greșeli în exprimare. Relația ta nu merge chiar ca pe roate. Încearcă să rezolvi lucrurile cu partenerul tău și nu lăsa problemele să se acumuleze pentru că vei avea de suferit. Runa etalata – Thurisaz : O situatie prezenta iti necesita reflectie. Nu este nevoie sa faci nimic pana cand nu iei o decizie constienta. A te grabi acum devine inamicul tau principal, indiferent care este situatia, fie la munca, fie o relatie cu cineva. Focusul sa iti fie sa ai oportunitatea de a-ti analiza experientele similare anterioare, altfel situatia poate avea o evolutie nefavorabila. Sfatul este sa meditezi mai mult, sa astepti. Exista mult sens in a te uita acum in urma, ce ti-a folosit pastrezi si ce nu, scapi de acel model pentru totdeauna.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

A mai primit o atenționare. Mobilizați-vă cu toate forțele să vă consolidați poziția, la muncă sau acasă. Trebuie să arată cine este. Șeful tău îți suflă în ceafă și vrea să dai tot ce e mai bun din tine. E șansa ta să te faci observat și să te implici, poate îți va crește salariu și vei avansa într-o poziție mai bună. Pe plan sentimental, lucrurile pot lua o turnură surprinzătoare. Runa etalata – Uruz : Iata un sfat valoros de la aceasta runa ce semnifica puterea. Nu te opune schimbarilor ce apar inevitabil in viata ta. Nu tine de vechi si de familiar. Mai bine directioneaza-ti eforturile ca sa sustii si sa accelerezi aceste schimbari. Poate ca relatiile personale vor trece prin unele schimbari. Poate ca afacerea iti va fi organizata intr-un mod nou. Puterea a venit in viata ta si este responsabila pentru acest proces. Ai incredere in ea si nu ii pune obstacole in cale.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Pleacă într-o mică călătorie, de relaxare. Se ceartă tare cu partenerul/a. Luați o pauză pentru a vă odihni. O săptămână plină de excese pe toate planurile. Ai face bine să îți iei sănătatea mai în serios și să ai mai multă grijă de tine. Odihnește-te mai mult și fii mai cumpătat cu toate. Runa etalata – ODIN. Semnificatie NECUNOSCUTUL. Runa fara niciun semn pe ea inseamna ca necunoscutul si nevazutul sunt active acum in viata ta. La inceputuri era nimic si la sfarsit ramane nimic. Controlul nu poate fi folosit asupra a ceva ce inca nici nu exista. Ce ti se solicita este sa te arunci cu incredere in acest necunoscut. Da fa asta cu bratele total goale si cu o credinta de nezdruncinat. Ce te va sprijini total este puterea creativa a Necunoscutului vietii.

Horoscopul runelor Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Marcaj asupra vieții. Atenție la persoanele însurate. Concentrează-te pe relația ta și fii pozitiv. Comunică cu partenerul orice te deranjează și aveți discuții sincere. Nativii acestei zodii pot pierde niște bani în viitorul apropiat.Forță, putere și tărie. Capricornul nu se satură de muncă niciodată. Runa etalata – BERKANA : Aceasta runa indica inflorire si maturizare si este relationata cu noile forme. Cresterea poate sa apara in viata de zi cu zi, in familie sau in situatii interpersonale. Procesul schimbarii de sine este in miscare si iti va aduce beneficii. Pentru ca aceasta crestere sa curga liber, runa Berkana te sfatuieste sa elimini toate rezistentele printr-un proces profund de curatare. La nevoie, cere unui expert sa te asiste si ajute in acest proces. Dupa ce rezistenta va fi eliminata prin consecventa si atitudine potrivita, apoi inflorirea poate aparea.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii primesc vești bune. Cea mai benefică rună! Realitatea îi aduce multe schimbări benefice. Și bani și aventură, relații. Mare veselie în viața lor. Poți să începi activitatea la un nou loc de muncă. Ai grijă la atitudine și ascultă-i pe cei din jur mai mult. Relația cu familia nu e prea bună, dar se poate remedia cu calm și răbdare. Runa etalata – Fehu: Fehu este simbolul bunastarii, al posesiunii castigate prin actiuni personale sau prin noroc. Abundenta si puterea sociala si financiara sunt asociate cu aceasta runa. De asemenea, Fehu mai poate fi simbolul fertilitatii, al creatiei si al energiei creatoare.

Horoscopul runelor Pești (19 februarie – 20 martie)

Își dorește fertilitate și belșug și totul se va îndeplini. Primesc și bani și copii, pentru toți cei care își doresc. Ai mult timp liber și asta te ajută să faci o introspecție care e foarte binevenită. O săptămână cu dragoste, liniște și energie bună te așteaptă. Consolidați-vă poziția în familie, la serviciu și în societate. Doar așa veți triumfa! Runa etalata – GEBO : Aceasta runa semnifica un parteneriat in orice forma ar fi. Daca este o situatie personala, probabil partenerul tau, mesajul este ca poti construi o relatie adevarata. Este dificil de spus care va fi relatia, familie, iubire sau prietenie. Dar aceasta persoana doreste alianta cu tine. Runa indica posibilitatea unei relatii sincere si fructuoase. Daca te gandesti la o situatie de munca, sa stii ca succesul este legat de activitati in parteneriat. Cauta aliati si actionati ca o echipa.