VENUS in SAGETATOR 2021. 7 octombrie – 4 noiembrie 2021. In sfarsit, aer si lumina in relatii! Nu este NICIODATA prea tarziu pentru bine!

Pe 7 octombrie 2021, planeta iubirii, relatiilor, a armoniei si a banilor in aventurosul si optimistul Sagetator unde va sta pana pe 4 noiembrie 2021.

05 oct. 2021, 23:24
VENUS in SAGETATOR 2021. 7 octombrie – 4 noiembrie 2021. In sfarsit, aer si lumina in relatii! Nu este NICIODATA prea tarziu pentru bine!

Venus in Sagetator 2021 este ca o gura masiva de aer proaspat. Dupa un tranzit greu si serios al lui Venus in Scorpion, Venus in Sagetator este lumina de la capatul tunelului. Daca inima ta a fost in modulul de hibernare sau a fost franta dintr-un motiv sau altul, acum este timpul sa iesi din nou in lume. Venus in Scorpion este o oportunitate excelenta sa lucrezi cu sentimentele tale, mai ales cu cele de la nivel subconstient, si sa faci curatenie, chiar daca nu e foarte confortabil. Desi poate fi greu sa apreciezi partea goala a paharului, nu uita, insa, ca paharul nu este niciodata gol. Ci are un alt inteles, o noua speranta.

Horoscop Mariana Cojocaru. Karma grea în următorii 7 ani, ce zodii uita de griji şi simt fiorii dragostei
Sagetatorul aduce pasiune, aduce aer proaspat in viata amoroasa. Te simti mai pozitiv, mai entuziast, mai pregatit de Aventura. Daca esti singur, este un moment prielnic pentru intalniri si noi conexiuni. Cauta distractia, mergi la intalniri, calatoreste atat cat se poate. Orice aventura, cat de mica, este binevenita.

Cu Venus care se muta din Scorpion in Sagetator, energia romantica se schimba de la intensa, la optimista.
Sagetatorul are si el momentele lui de intensitate. Este, pana la urma, un semn de Foc. Totusi, energia lui este considerabil pentru putin concentrata. Scorpionul prioritizeaza intimitatea, pe cand Sagetatorul viseaza la iubirea mai degraba Universala decat fizica.

Horoscop octombrie 2021 realizat de Tamara Globa. Principalele tendinţe ale lunii: venituri suplimentare, schimbări pozitive în carieră, reconectarea cu cei dragi
Aventurile romantice, precum si abordarea simpla si chiar directa a iubirii sunt pe ordinea zi. Doar ca nu mai au complexitatea pe care Scorpionul o dadea lui Venus. Adevarul si semnificatia divina au acum prioritate in ochii Sagetatorului.

Cand alegi speranta in locul fricii, orice este posibil
Iar aceasta atitudine este principala lectie a lui Venus in Sagetator din acest an care ne transmite ca oricare ti-a fost povestea pana acum, nu este niciodata prea tarziu sa o iei de la capat, niciodata prea tarziu sa fii fericit. Fericirea este dreptul nostru divin.

Venus conduce frumusetea, dragostea si banii si ne arata cat valoram si ce gasim ca este atractiv si ce nu. Pana in 7 noiembrie 2021 avem o perioada de timp in care sa gasim si noi surse de venituri care sa vina spre noi si sa ne faca viata mai frumoasa. Sub Sagetator, nu este vremea sa joci in modulul de siguranta. Sagetatorul este in totalitate despre pofta de aventura si noi experience, despre nevoia de a continua sa fii in miscare prin aceasta viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.