Venus in Scorpion 2021. 9 septembrie – 7 octombrie 2021. Gata cu secretele! Ce intrebari isi vor gasi raspuns?

Pe 9 septembrie 2021, Venus isi paraseste semnul natal (Balanta) si intra pe teritoriul lui Marte (Scorpion).

07 sept. 2021, 09:56
Venus in Scorpion 2021. 9 septembrie – 7 octombrie 2021. Gata cu secretele! Ce intrebari isi vor gasi raspuns?

Pe 9 septembrie 2021, Venus isi paraseste semnul natal (Balanta) si intra pe teritoriul lui Marte (Scorpion). Va sta aici pana in 7 octombrie 2021, iar lucrurile devin putin mai complicate. Din fericire, avem un mare factor atenuant numit receptie reciproca. Mai exact, receptia reciproca este atunci cand doua planete se afla in semnul natal al celeilalte. Venus se va afla din 9 septembrie in zodia lui Marte (Scorpion), in timp ce Marte, din 14 septembrie, se va afla in zodia lui Venus (Balanta). Acesta este un tranzit excelent pentru relatiile de orice fel. In urmatoarele saptamani va fi mai usor sa ne raportam la ceilalti, sa punem lucrurile la locul lor, sa acceptam si sa iubim alti oameni pentru ceea ce sunt.

Cand planeta iubirii este in Scorpionul cel sexy si misterios, nu vorbim despre turturele, ci despre pasiune intensa, despre dramatism, despre loialitate si obsesii, despre lupte de putere.

Horoscop financiar. Ai noroc la bani toamna asta? Afla de spun astrele despre zodia ta

Venus  este planeta frumusetii, a iubirii si a banilor. Ce-si poate dori un om mai mult. Pe de alta parte, semnul zodiacal al Scorpionului nu suporta nimic fals si superficial. Tranzitul lui Venus prin Scorpion este un moment prielnic de a aprofunda relatiile si de a elimina din ele tot ce este fals. Misterul este cea mai mare schimbare cu Venus un Scorpion. Daca viata persoanala este plina de secrete, vei intra in hainele detectivului si vei descoperi adevarul. Cu Venus in Scorpion ar fi o miscare inteleapta sa-ti verifici si finantele, sa elimini deseurile care iti produc dezechilibre de putere si sa lasi energia banilor sa curga.

Horoscopul toamnei 2021. Ce zodii primesc inelul. Atenţie la Mercur retrograd!

Intrebari pe care sa ti le pui cu Venus in Scorpion 2021
Venus in Scorpion 2022 – iata o combinatie ciudata, intensa si ravasitoare ce anunta oarecari provocari pentru unele zodii. Astrologii considera Scorpionul o gazda dura pentru dulcea Venus.

·        Cum este Venus in Scorpion si cum vom fi noi ?

·        Ce intrebari sa iti pui despre relatia ta ?

·        Lucruri bune de facut cand Venus este in Scorpion

·        Cum te impacteaza Venus in Scorpion in functie de zodie?

Daca ai probleme in relatie, este momentul sa vezi daca gasesti o cale ca relatia sa functioneze sau este cazul sa ii dai drumul. Cu Scorpionul nu mai tine sa o amani. Daca ai probleme dar nu esti constient de ele, Scorpionul ti le scoate la suprafata. Este o verificare de forta majora a relatiei, fie ca vrem fie ca nu!

Da, Venus in Scorpion 2021 poate fi un tranzit greu dar este si uluitor cu adevarat. Toata aceasta intensitate duce la o legatura mult mai puternica a relatiei, daca este menita sa reziste.

Cum este Venus in Scorpion 2021 si cum vom fi noi?
Venus este planeta ce conduce frumusetea, iubirea, dorintele, placerile si banii in relatii, deci tot ce ne dorim mai mult. Energia lui Venus este placuta, incantatoare, afectuoasa.

Scorpionul, pe de alta parte, este misterios, intens, extrem, adanc, intunecat, fara sa suporte nimic fals sau superficial. Ce poate iesi cand aceste doua energii astrologice se intalnesc? Ei bine, vom incepe sa ne dorim adancime, intensitate, pasiune si experiente care ne ating si afecteaza la nivel de suflet. Nu vom curge lin asa cum s-a intamplat cu Venus in Balanta. Din contra, Scorpionul este totul sau nimic…

Venus in Scorpion vibreaza.
Venus este zeita frumusetii si iubirii. Scorpionul este despre pasiune, deci vom tanji sa avem experiente intense si pline de sens. Intimitatea si adancimea devin importante, schimband flirturile frivole in iubiri ce dureaza. Este ca si cum am vedea-o pe zeita Afrodita transformata intr-un vampir superb. Este ea magnetica, misterioasa si seducatoare dar din intuneric, fiind si obsesiva, razbunatoare si toxica.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.