Venus retrograd 2021, 3 zodii sunt PUTERNIC AFECTATE. Transformari masive in dragoste!

Venus retrograd 2021. Semnele zodiacale cele mai afectate de Venus retrograd vor dori sa fie mai pregatite pentru drama.

28 dec. 2021, 13:39
Venus retrograd 2021, 3 zodii sunt PUTERNIC AFECTATE. Transformari masive in dragoste!

Venus retrograd 2021. Daca ai avut teme grele sau au aparut sentimente de confuzie in viata amoroasa in ultima vreme, probabil ca poti da vina pe Venus retrograd 2021 – care a inceput pe 19 decembrie si dureaza pana pe 29 ianuarie 2022. Venus retrogradeaza in fiecare an si jumatate, iar atunci cand se intamplă, ni se cere sa facem o introspectie profunda in ceea ce pretuim cu adevarat si dorim sa atragem in viata noastra. In timp ce toata lumea va simri intr-un fel efectele acestui retrograd, semnele zodiacale cele mai afectate de Venus retrograd vor dori sa fie mai pregatite pentru drama.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Karma grea anul viitor, multe zodii sunt lovite de cumpene
Venus in astrologie guverneaza unele parti foarte importante ale vietii noastre, inclusiv dragostea, relatiile, banii si frumusețea. In timpul perioadei retrograde de sase saptamani, va trebui sa rezolvam toate problemele fundamentale care persista in aceste zone. Multi oameni se vor trezi ca se confrunta cu drame nerezolvate in relatiile lor, in timp ce altii ar putea fi nevoiti sa rezolve chestiuni legate de stima de sine sau bani. Nu fi surprins daca fostii tai iubiti apar in visele tale, deoarece aceste perioade sunt, de asemenea, cunoscute pentru ca ne trimit in excursii pe linia memoriei romantice. Ia lucrurile incet in dragoste si evita sa iei decizii serioase, deoarece retrogradele pot face dificil sa vezi lucrurile asa cum sunt cu adevarat.

Aceast Venus retrograd are loc pe teritoriul pragmatic al zodiei Capricorn – ceea ce nu s-a intamplat din iarna lui 2013 – asa ca vom intelege valorile noastre in dragoste si vom cauta claritate cu privire la ceea ce merita cu adevarat efortul nostru. Daca ti-ai investit energia in relatii moarte sau ti-ai neglijat nevoile romantice, acum este momentul sa incepi sa remediezi aceste dezechilibre si sa-ti prioritizezi placerea. Priveste inapoi la ceea ce s-a intamplat in viata ta amoroasa la sfarsitul anului 2013 si inceputul lui 2014 pentru a gasi indicii despre temele care ar putea aparea de data aceasta.

Iata ce trebuie sa stii daca esti unul dintre semnele zodiacale pe care Venus retrograd le va afecta cel mai mult.
Rac (21 iunie – 22 iulie)
Relatiile tale sunt supuse unei revizuiri serioase in timpul acestui retrograd, draga Rac. Asa ca nu fugi de conversatiile dure care apar. Cu Venus care se invarte prin sectorul de parteneriat al diagramei tale, vei avea sansa de a sapa sub suprafata dinamicii relatiilor tale si de a face fata oricaror resentimente care ti-au afectat integritatea legaturii. In timp ce aceste revelatii ar putea zgudui unele drame sau te pot forta sa te confrunti cu lucruri pe care le-ai evita in mod normal, vei iesi in cealalta parte simtindu-te mult mai clar in ceea ce vrei sa te angajezi – si ce nu mai merita timpul tau.

Horoscop lunar IANUARIE 2022. Se trasează liniile anuale pentru fiecare zodie
 

Venus retrograd 2021. Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Venus retrograd iti afecteaza viața personala mai mult decat orice alt semn, draga Fecioara. S-ar putea sa descoperi ca gusturile tale se schimba ca atare. Capriciile care ar fi declansat in mod normal scantei de pasiune pentru tine ar putea incepe sa para neplacute sau enervante, sau s-ar putea sa fii brusc mai atras de un alt set de calităti sau „tip”. Daca esti singur, acesta ar putea fi un moment distractiv pentru a-ti explora gusturile in evolutie sau pentru a reaprinde o poveste de dragoste din trecut, care asteapta o a doua sansa. Cu toate acestea, vei dori sa eviti sa iti asumi angajamente majore – indiferent daca sunt legate de inceperea sau incheierea relatiilor – deoarece sentimentele tale s-ar putea schimba pana la sfarsitul retrogradului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.