Vera Wang, femeia care arată ca o adolescentă la 73 de ani. Ce face în fiecare zi, la 7 seara, pentru a-și menține chipul veșnic tânăr

Vera Wang, în vârstă de 73 de ani, este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din lume și atrage atenția cu silueta și chipul ei de adolescentă.

05 iun. 2023, 14:45

Vera Wang pare că a descoperit elixirul tinereții fără bătrânețe. Creatoarea de modă are 73 de ani, dar look-ul ei este unul atipic și nonconformist. Până în anul 2020 nu a fost prezentă în mediul online, dar atunci când a postat o fotografie pentru prima dată a devenit imediat virală, datorită felului în care arată la vârsta sa.

Designerul s-a pozat într-o pereche de pantaloni scurți și un top portocaliu ce îi pune în evidență corpul de invidiat, imaginea adunând mii de aprecieri și comentarii.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dependentă de operațiile estetice. Blondina declară război femeilor naturale: „Le urăsc pe cele care se dau cu cremă de gălbenele”

Aceasta a dezvăluit că marele său secret este somnul de calitate, la care se mai adaugă unele protecții solare și o viață activă, dar și micile plăceri nevinovate, precum alcoolul.

„Unul dintre lucrurile despre care se știe că îmi place să fac este să beau un cocktail cu vodcă. Nu există nicio îndoială în legătură cu asta, așa este. Beau o vodcă, la un moment dat, după ora cinci sau șase, poate spre șapte. Și trebuie să spun că și somnul, să nu te ferești de soare fără protecție solară și o iluminare bună este totul! Fac asta de 30 de ani. Nimeni nu mă crede, dar munca te menține tânăr. Îți menține mintea tânără și asta are o influență și asupra corpului tău”, a declarat femeia pentru People.

Citește și: Giulia Nahmany, totul despre dieta pe care o ține, după ce a slăbit 35 de kilograme: ”Este o relație foarte strânsă între tot”

Celebra creatoare de modă e de părere că oamenii și-au creat o părere greșită depsre cum ar trebui să arate o femeie la vârsta de 70 de ani.

„Cred că este vorba doar de faptul că oamenii au o idee greșită despre cum arată 70 de ani astăzi. Am atât de mulți prieteni care au între 65 și 70 de ani și care arată fabulos. Dar trebuie să spun că, să sperăm, este un lucru bun. Sper că le face pe femei să se simtă mai confortabil cu ele însele sau să fie încrezătoare, ori există multe definiții despre ceea ce poate fi o femeie”, a mai spus Vera Wang.