Verdict de PLAGIAT în cazul lucrării de doctorat a fostului ministru Ioan Mang

Publicat: Vineri, 19 Decembrie 2014 17:45 // Actualizat: Vineri, 19 Decembrie 2014 17:45 // Sursa: romaniatv.net

Fostul ministru al Educației și Cercetării Științifice Mihnea Costoiu a declarat vineri că decizia în ceea ce privește lucrarea de doctorat a fostului ministru Ioan Mang este aceea de plagiat.

"Decizia noastră, pe care am comunicat-o și domnului Mang, este de plagiat. Răspunsul este dat de multă vreme, domnul Mang a primit verdict de la Comisia de Etică de plagiat, avem și sancțiune de doi ani. Pot pune decizia la dispoziție. Domnul Mang nu mai este expert ARACIS, este suspendat din poziție, din momentul respectiv nu a mai fost trimis la evaluări", a spus vineri Mihnea Costoiu.

El a adăugat că Ioan Mang a primit și o sancțiune în acest caz, de a nu mai ocupa funcții în conducerea universităților pe o perioadă de trei ani.

Citeşte şi Lia Olguţa Vasilescu, acuzată de PLAGIAT: "Un capitol întreg este preluat de pe Internet"

În legătură cu retragerea titlului de doctor a premierului Victor Ponta, noul ministru al Educației Sorin Cîmpeanu a declarat, cu ocazia preluării mandatului, că a "transmis Direcției Juridice o solicitare pentru identificarea soluției legale prin care se poate pune în practică solicitarea premierului, continuată de solicitarea Universității București".

Despre sesizarea Universității București în legătură cu teza de doctorat a primarului municipiului Craiova, Olguța Vasilescu, Sorin Cîmpeanu a spus că nu are cunoștință despre acest subiect.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ioan Mang Ioan Mang plagiat Mihnea Costoiu plagiat
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 dec 21:01
...a declarat vineri că decizia în ceea ce privește lucrarea de doctorat a fostului ministru Ioan Mang este aceea de plagiat. Citește mai departe…

...
19 dec 18:05
...municipiului Craiova, Olguța Vasilescu, Sorin Cîmpeanu a spus că nu are cunoștință despre acest subiect. loading…Vezi articolul original


...
19 dec 18:02
...a declarat vineri că decizia în ceea ce privește lucrarea de doctorat a fostului ministru Ioan Mang este aceea de plagiat. …read more ...
1
EUR
4.8393
RON
06 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H