Verdict şoc. Doi bărbaţi care au supus la perversiuni sexuale o fată de 13 ani, eliberaţi de judecători

Doi bărbaţi care au supus la perversiuni sexuale o fată de 13 ani au fost eliberaţi de judecători.

10 ian. 2020, 09:27
Verdict şoc. Doi bărbaţi care au supus la perversiuni sexuale o fată de 13 ani, eliberaţi de judecători

Judecătorii din Dâmboviţa au făcut un cadou nesperat unor pedofili care au violat şi au supus la perversiuni o fată de 13 ani: au anulat controlul judiciar, lăsându-i pe infractori să umble liberi, printre copii, scrie spynews.ro. „Din oficiu dispune revocarea măsurii preventive a controlului judiciar privind pe inculpatul Nicolaescu Ionuţ Daniel, începând cu data rămânerii defintive a prezentei încheieri, dar nu mai târziu începând cu data de 03.01.2020. Admite cererea formulată de inculpatul Bucur Robert Florentin si dispune revocarea măsurii preventive a controlului judiciar, începând cu data rămânerii defintive a prezentei încheieri, dar nu mai târziu începând cu data de 03.01.2020”, au decis magistraţii de la Tribunalul Dâmboviţa.

Citeşte şi Un nou caz şocant la Gura Şuţii. O fată de 13 ani, găsită inconştientă în pădure

Aceiaşi judecători de la Tribunalul Dâmboviţa au umilit-o în ultimul hal pe victima celor doi pedofili, obligând-o să stea faţă în faţă cu aceştia, întâlnire după care fetiţa a avut nevoie de ajutorul unui psiholog. „(…) Constată că nu se impune audierea persoanei vătămate prin intermediul mijloacelor audio-video de transmitere, cu vocea şi imaginea distorsionate. (…) La audierea persoanei vătămate va fi citat un psiholog şi un reprezentant al Direcţiei generale de asistenţă socială şi protecţia copilului-Dâmboviţa. Pentru stabilirea psihologului, ce urmează a fi citat se va emite o adresă către Direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului-Dâmboviţa, pentru a fi desemnat un psiholog din cadrul acestei instituţii. Cu aceeaşi cale de atac ca şi hotărârea care se va pronunţa în cauză”, au decis judecătorii.

Întâlnirea cu perverşii au marcat-o profund pe minoră. Iată ce declarau, recent, reprezentanţii DGASPC Dâmboviţa: „Judecătorul i-a respins cererea şi a insistat ca victima minoră să se prezinte în faţa inculpaţilor. DGASPC a fost anunţat abia acum câteva zile, înainte ca fata să fie audiată, deşi dosarul este din 2018. Psihologul DGASPC s-a opus audierii minorei de faţă cu inculpaţii, însă judecătorul nu a luat în considerare solicitarea. A spus că aşa se face confruntarea. În urma interogatoriului desfăşurat în faţa celor care au abuzat-o sexual, victima minoră a suferit un şoc. În aceste condiţii, DGASPC a inclus victima într-un program de consiliere psihologică”.