Verdictul Stilistului: Sore Mihalache şi Sofia, cu look-uri asemănătoare. Vezi cine a purtat mai bine ţinuta

Atunci cand doua vedete sunt imbracate in pantaloni negri si camasa alba la acelasi eveniment, aproape nimeni nu observa. Pana la urma, cine nu a purtat macar o data aceasta combinatie clasica? Dar doua vedete imbracate in tinute creative, dar asemanatoare, la evenimente diferite, nu pot trece neobservate in fata unui ochi antrenat.

RomaniaTV.net
21 mart. 2015, 17:31
Verdictul Stilistului: Sore Mihalache şi Sofia, cu look-uri asemănătoare. Vezi cine a purtat mai bine ţinuta

Sore Mihalache si Sofia sunt cele doua artiste care mi-au atras atentia si ale caror tinute doresc sa vi le supun analizei.

Pentru un eveniment ce se vroia de gala, Sore Mihalache a ales o tinuta mai casual. Rochia cu reflexii metalice s-ar fi integrat perfect in peisaj daca ar fi purtat-o cu o pereche de sandale cu barete si cercei de cocktail. Sore, insa, a ales sa-i dea un look relaxat de weekend, purtand-o cu un cardigan larg deasupra, o pereche de botine cu franjuri si o coafura lejera. Cureaua da structura tinutei salvand acest look care, altfel, ar fi fost putin cam neglijent, chiar si pentru o dupa-amiaza de duminica. Una peste alta, look-ul ei nu imi displace, dar nu este cel mai potrivit loc pentru a-l purta.

Citeşte continuarea pe ELE.RO