Verdictul unui apropiat despre starea lui Michael Schumacher: „Răspunsul a fost dat de Mick, în unul din rarele sale interviuri”

De mai bine de zece ani, de când septuplul campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, a fost grav rănit într-un accident de schi, la 29 decembrie 2013, întrebarea pe care toată lumea şi-o pune este dacă acesta îşi va mai reveni vreodată.

07 sept. 2023, 20:49
Verdictul unui apropiat despre starea lui Michael Schumacher: „Răspunsul a fost dat de Mick, în unul din rarele sale interviuri”

Fostul mare pilot de Formula 1 a stat în comă șase luni, iar de atunci situația sa este învăluită în mister. Roger Benoit, jurnalist și un apropiat de-ai lui Michael Schumacher, crede că nu mai e nicio speranță ca germanul să-și revină.

„Există un singur răspuns la această întrebare (n.r. dacă starea lui Michael Schumacher a progresat) și este cel dat de Mick într-unul dintre rarele interviuri pe care le-a dat.

Anul trecut, a spus ‘Aș da totul pentru a vorbi cu tata’. Asta spune totul despre ce s-a întâmplat cu tatăl său în ultimele 3.500 de zile.

Este un caz fără speranță”, a spus Roger Benoit, conform Digisport.

Citeşte şi: Dănuţ Lupu, la un pas să ajungă după gratii! Procurorul de caz nu cedează: „Nu poate evita închisoarea!”

Corinna Schumacher, soția septuplului campion mondial, a încercat din răsputeri în ultimii 10 ani să țină secret cum se simte fostul pilot, iar acest lucru ar fi măcinat-o, susține Eddie Jordan (74 de ani), fostul patronul al echipei de Formula 1 Jordan.

”În ultimii aproape 10 ani, Corinna nu a putut merge la o petrecere, să ia prânzul sau să facă alte lucruri normale. Trăiește ca o prizonieră pentru că toată lumea voia să afle detalii despre Michael.

Corinna a setat niște reguli, o cunosc foarte bine, de mult timp. Am făcut un efort să merg să-l văd pe Michael, dar Corinna m-a refuzat. A fost de înțeles, pentru că foarte multă lume voia să meargă”, a spus Jordan, potrivit The Sun.

Citeşte şi: David Popovici, dezvăluiri despre relaţia cu iubita sa: „Nu a fost uşor pentru ea!”. Cu ce ocupă tânăra după ce a terminat liceul: „O felicit cu această ocazie!” VIDEO