Vergil Chiţac, dat favorit la câştigarea alegerilor la Primăria Constanţa. Cum sunt cotaţi candidaţii la cele mai mari case de pariuri

Amiralul Vergil Chițac, candidatul PNL la Primăria Constanţa, este dat favorit la câştigarea alegerilor locale din 27 septembrie. Asta arată cele mai importante case de pariuri care pun pe piaţă cote atractice.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 10:01
Vergil Chiţac, dat favorit la câştigarea alegerilor la Primăria Constanţa. Cum sunt cotaţi candidaţii la cele mai mari case de pariuri

Chiar dacă nu sunt un eveniment sportiv, alegerile locale din 27 septembrie sunt „pândite” de pariorii care vor obţină câştiguri. Din acest motiv, bookmakerii celor mai importante case de pariuri pun pe piață cote atractive, notează Ştiripesurse.

În cazul municipiului Constanța, cotele primelor două cele mai mari case de pariuri îl dau favorit pe amiralul Vergil Chițac, candidatul PNL la primărie, cu o cotă de 1:8 la Superbet, respectiv de 1:7 la Fortuna.

Decebal Făgădău, candidatul PSD și actualul primar, are o cotă de 2:0 la ambele case de pariuri.

Pe locul trei, s-ar clasa candidatul USR, deputatul Stelian Ion, cu o cotă de 8:00 la Superbet și de 12:00 la Fortuna.

Pe locul al patrulea, Superbet îl dă pe Mircea Dobre, candidatul Pro România, cu o cotă de 50:00, aceeași cu cea primită de PMP-istul Claudiu Palaz.

Fortuna acordă o cotă de 35:00 oricărui alt candidat în afară de primii trei.

Sondaj INSCOP, primăria Constanţa: Candidatul PNL, Vergil Chiţac, ia avans în faţa PSD-istului Decebal Făgădău