Verişoara regilor Cioabă a fugit de acasă. Minora refuză TESTUL DE VIRGINITATE

Verişoara fraţilor Cioabă nu vrea să se mai întoarcă acasă, pentru că refuză să facă testul de virginitate, impus de liderii familiei. Fata în vârstă de 15 ani preferă să rămână în centrul de minori decât să mai vină acasă şi să se supună ordinelor date de liderii ţiganilor, informează România TV.

17 feb. 2014, 09:51
Verişoara regilor Cioabă a fugit de acasă. Minora refuză TESTUL DE VIRGINITATE

Manuela Cioabă în vârstă de 15 ani a fost dusă într-un centru de minori direct de la poliţie după ce a fost audiată în prezenţa mamei. Fata a refuzat să se întoarcă acasă. Ea se pare că a fugit în momentul în care a aflat că părinţii vor să o mărite cu un ţigan din Sebeş.

Fata se pare că nu mai era virgină, iar din această cauză a preferat să fugă pentru a nu se afla în comunitate acest lucru.

Adolescenta a plecat de acasă timp de patru zile cu un băiat cu care avea o relaţie pe o reţea de socializare. Fata a fost găsită în cele din urmă, iar acum se află în continuare în centrul pentru minori pentru că Daniel Cioabă a declarat că fata va fi supusă unui test pentru a se afla dacă mai este sau nu virgină. Fata refuză însă să se supună testelor şi Daniel Cioabă a luat decizia ca ea să fie exclusă din comunitate.

Citeşte şi Luminiţa Cioabă, prima prinţesă EMANCIPATĂ a ţiganilor. A avut o IUBIRE secretă cu Adrian PINTEA VIDEO