Verne Troyer, spitalizat de urgenţă

Actorul american Verne Troyer, star al seriei de filme "Austin Powers", a fost spitalizat de urgenţă la Los Angeles, însă nu au fost făcute publice detalii despre problemele de sănătate ale acestuia, potrivit bbc.com.

RomaniaTV.net
04 apr. 2018, 08:54
Verne Troyer, spitalizat de urgenţă

Verne Troyer în vârstă de 49 de ani a fost transportat la spital cu o ambulanţă, luni seară, scrie Mediafax.

Artistul a publicat apoi un mesaj pe reţeaua de socializare Instagram, în care a confirmat faptul că a fost internat şi a menţionat că „a primit cea mai bună îngrijire”.

Un purtător de cuvânt al Los Angeles Fire Department a declarat pentru site-ul de ştiri TheWrap că la linia de urgenţă a fost raportat, de la locuinţa lui Troyer din Hollywood, un caz de „presupusă otrăvire/ intoxicare”.

Anul trecut, în aprilie, Troyer a fost spitalizat din cauza dependenţei de alcool, despre care a şi vorbit public ulterior.

Verne Troyer suferă de nanism provocat de acondroplazie şi, cu o înălţime de 81 de centimetri, este unul dintre cei mai scunzi oameni din lume.

Troyer este celebru pentru rolurile Mini-Me din seria „Austin Powers”, precum şi Griphook din primul film al francizei Harry Potter, „Harry Potter şi piatra filozofală” (2001).