Veronica va avea mereu 6 ani. Povestea celei mai tinere victime a masacrului de la cinematograf

Veronica Moser-Sullivan, în vârstă de numai 6 ani, s-a aflat printre cele 12 persoane omorâte de James Holmes în atentatul de la cinematograful Aurora. Este cea mai tânără dintre victimele masacrului de la cinematograf, iar familia ei este pur şi simplu îngenuncheată de durere.

RomaniaTV.net
25 iul. 2012, 09:39
Veronica va avea mereu 6 ani. Povestea celei mai tinere victime a masacrului de la cinematograf

Ian Sullivan a rămas împietrit la auzul veştii că fetiţa lui de numai 6 ani a murit în atentatul de la cinematograf de săptămâna trecută. Bărbatul s-a despărţit de soţie, dar au rămas în relaţii bune, în special pentru fetiţa lor, Veronica. Cu cinci zile înaintea tragediei, Ian şi Veronica fuseseră în excursie la munte, iar acum „îngerul” lui nu mai este, în timp ce fosta sa soţie, împuşcată în gât şi stomac, luptă pentru viaţa ei şi pentru cea a copilului pe care îl poartă în pântece, scrie The Sun.

„Nu vrei niciodată să te gândeşti la ce e mai rău şi nu poţi să crezi nici când auzi că s-a întâmplat asta. Este coşmarul fiecărui părinte. Veronica era atât de veselă în fiecare zi. Iubea viaţa, indiferent de ceea ce făcea. Era cel mai scump, mai inocent copil pe care cineva şi l-ar fi dorit. Era o fiinţă angelică”, spune Ian Sullivan (26 de ani).

Deşi este despărţit de fosta sa soţie, Ashley (25 de ani), Ian este convins că dacă aceasta ar fi putut să-i salveze fiica, ar fi făcut-o: „Singura persoană care a încercat să o salveze pe Veronica a fost Ashley. Instinctul său matern s-a activat şi a încercat să o apere de gloanţe”.

„Nu pot să cred că îngerul meu nu mai este”, repetă, parcă obsesiv, bărbatul. „Am vrut întotdeauna să facem mai mult pentru ea, dar lipsa de timp şi de bani îţi stau uneori în cale. Nu simţi niciodată că nu ai făcut îndeajuns până în momentul în care nu mai poţi face nimic”, mărturiseşte Ian.

Mama fetei este imobilizată în prezent într-un scaun cu rotile, Ian susţinând că trebuie să facă tot ce ţine de ea pentru a-şi proteja copilul. „Ashley este o luptătoare şi va face tot ce-i stă în putinţă pentru a se asigura că îi va supravieţui copilul”, a precizat tatăl Veronicăi.