Versetul din BIBLIE care a dus la uciderea preotului din Focşani FOTO -VIDEO

Avocatul din oficiu al suspectului a făcut dezvăluiri şocante în cazul crimei de la Focşani. Bărbatul arestat i-a mărturisit că l-a ucis pe preot fiindcă acesta îi apăruse în vis în chip de diavol. În biserică a fost găsit unul dintre versetele din Biblie pe care criminalul l-a adus pentru a-i fi explicat de către preot. Versetul spune “Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori”.

RomaniaTV.net
17 iun. 2012, 14:11
Versetul din BIBLIE care a dus la uciderea preotului din Focşani FOTO -VIDEO

Ucigaşul preotului din Focşani a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Anchetatorii au adunat astăzi mai multe probe din casa bărbatului pentru a le depune la dosar. Florentin Puşcoiu a lucrat ca şofer în Italia, de unde s-a întors complet schimbat, spun cunoscuţii.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au ridicat din apartament o biblie, mai multe hârtii cu pasaje biblice şi un biblioraft. Prezent la percheziţii, suspectul a spus că nu îi pare rău pentru fapta comisă, că a urmat porunca Domnului şi că preotul trebuia să moară.

În biserică a fost găsit unul dintre versetele din Biblie pe care criminalul l-a adus pentru a-i fi explicat de către preot. Versetul spune “Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori” ( Sfânta Evanghelie după Matei 7)

Avocatul din oficiu al suspectului a făcut dezvăluiri şocante la România TV. Bărbatul arestat i-a mărturisit avocatului că l-a ucis pe preot fiindcă acesta îi apăruse în vis în chip de diavol.

După ce a comis fapta, bărbatul a ieşit în fugă din biserică, a luat o maşină, a mers acasă şi s-a culcat, după care s-a uitat la televizor, a mai povestit avocatul.

Crima de la Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” aflată în Piaţa Unirii din Focşani a avut loc, sâmbătă, în jurul orei 10.30, la scurt timp după slujbă, când în lăcaşul de cult mai rămăseseră doar preotul Tudor Marin şi femeia care vindea lumânări, aceasta fiind, de altfel, singurul martor.

O fotografie făcută după tragedia de ieri şi postată pe internet de membrii trupei BUG Mafia a
fost apreciată de aproape 3.000 de oameni şi a adunat peste o sută de comentarii.


 

Zeci de persoane au început să vină încă de duminică dimineaţă, la biserica din municipiul Focşani pentru a aprinde lumânări şi a se ruga pentru preotul Tudor Marin.

Preotul Tudor Marin, parohul Bisericii „Sfântul Ioan Botezătorul” din Focşani, sfinţea la acest lăcaş de cult din 1990, imediat după revoluţie, când biserica a fost redeschisă, ea fiind închisă în perioada regimului comunist.

Enoriaşii spun că Tudor Marin, în vârstă de 69 de ani, era unul dintre cei mai apreciaţi şi iubiţi preoţi din Focşani, el ajutându-i pe enoriaşi şi implicându-se în problemele lor.