Vesta, asteroidul spiritualității, intră în sensibilul RAC. Două zodii sunt PUTERNIC marcate din 31 martie 2024

Vesta este asteroidul care guvernează casa. Racul, semnul zodiacal care guvernează, face o conexiune puternică între abundența ta financiară și viața ta personală.

31 mart. 2024, 06:00
Vesta, asteroidul spiritualității, intră în sensibilul RAC. Două zodii sunt PUTERNIC marcate din 31 martie 2024

Vesta este cel mai strălucitor asteroid de pe cer, precum și unul dintre cei mai mari. Ea a fost numită după zeița fecioară a vetrei și păstrătoarea flăcării din mitologia romană. În astrologie, asteroidul Vesta reprezintă acea „lumină mică” din interiorul tău care te face special. Energia primară a Vestei este devotamentul, sacrificiul, angajamentul și datoria.

În astrologie, asteroidul Vesta este „păzitorul flăcării spirituale”. Vesta intră în Rac din 31 martie, oferindu-ți suficient timp să te aliniezi cu ceea ce sufletul tău își dorește cu adevărat. Ia

Taur
Vesta în Rac în casa ta a comunicării

Asteroidul Vesta în Rac te poate ajuta să vorbești într-o mai mare aliniere cu ceea ce îți dorești, ceea ce va fi amplificat odată cu ridicarea Eclipsa Lunară a Lunii Pline în Balanță în sectorul tău al determinării. Vesta reprezintă casa și acele relații care sunt cele mai semnificative pentru tine. Dar guvernează și casa ta interioară, care este spațiul în care ar trebui să iei toate deciziile, astfel încât în orice aspect, să nu te abandonezi niciodată pe tine însuți.
Previziuni rune 1-7 aprilie 2024. WUNJO aduce bogăţie, iubire şi protecţie divină pentru o zodie, dar THURISAZ stă ca un ghimpe toată săptămâna
Pe măsură ce Vesta se mută în Rac, după Eclipsa din Balanță, vei simți o puternică incapacitate de a continua orice nu se simte cu adevărat aliniat cu cine ești. Această energie te poate inspira să devii mai transparent cu adevărul tău și să te ajute să modifici sau să creezi noi acorduri care pot facilita mai bine succesul pe care vrei să-l creezi. Fii atent la felul în care îți petreci timpul sau la ceea ce te înscrii, pentru că trebuie să te asiguri că fiecare alegere pe care o faci susține viața pe care vrei să o creezi.

Vesta în Rac în sectorul tău al bogăției

Deși sfârșitul de săptămână va aduce un mare succes romantic pe măsură ce casele tale ale relațiilor și ale căsătoriei sunt activate, se pare că sectorul tău al bogăției va beneficia și el în mare măsură. Deoarece viața ta personală este atât de activă în acest moment, aici ar trebui să cauți cele mai mari oportunități pentru bogăție. Fie că vei obține abundență prin căsătorie sau construiești o afacere cu partenerul tău romantic, se pare că norocul tău se află în cine iubești.

Horoscopul primăverii 2024. Ce zodii înfloresc din aprilie, vor avea cardul plin şi energie pozitivă în amor

Vesta este asteroidul care guvernează casa. Racul, semnul zodiacal care guvernează, face o conexiune puternică între abundența ta financiară și viața ta personală. Vânzarea unei case sau a unei proprietăți poate apărea ca o întărire a angajamentului tău față de partenerul tău, dar și o îmbunătățire a situației tale financiare. Sunteți cu adevărat în această împreună, și din cauza acestui lucru, bogăția pe care o căutați va sosi în sfârșit.

Mai multe pe sfatul parintilor.ro