Veste BOMBĂ despre ANDREEA BĂLAN. S-a întâmplat la peste 2 LUNI de la PROBLEMELE de la A DOUA NAŞTERE

Andreea Bălan a urcat, în sfârşit, pe scenă, pentru prima dată după problemele pe care le-a avut după cea de-a doua naştere. Cântăreaţa s-a declarat fericită pentru reîntâlnirea pe care a avut-o cu fanii.

05 mai 2019, 14:43
Veste BOMBĂ despre ANDREEA BĂLAN. S-a întâmplat la peste 2 LUNI de la PROBLEMELE de la A DOUA NAŞTERE

Andreea Bălan a avut primul concert, sâmbătă serară, după ce ce a trecut peste problemele de la a doua naştere, când a suferit şi un stop cardio-respirator.

S-a aflat! Câţi bani a câştigat Andreea Bălan de la YouTube după ce s-a filmat în spital

„Am ajuns la Cluj şi diseară la ora 20 cânt la Dej după 4 luni de pauză. Abia aştept să urc pe scenă şi să performez cu band-ul meu, fetele mele & Petriso”, a fost mesajul transmis de Andreea Bălan, sâmbătă, înainte de concert.

„Mi-am luat porţia de adrenalină şi de serotonină. M-am simţit minunat să fiu pe scenă din nou după 4 luni de pauză. Mulţumesc pentru aplauze, Dej”, a scris Andreea Bălan după ce a cântat iar în faţa fanilor.

Andreea Bălan, PIERDERI URIAŞE din cauza problemelor de sănătate. CÂŢI BANI încasa vedeta pentru UN CONCERT

Andreea Bălan a suferit un stop cardio respirator pe masa de operație în timp ce aducea pe lumea a doua ei fetiţă, pe 4 martie 2019. Conform biletului de externare, în timpul cezarienei a intervenit o bradicardie severă (scăderea frecvenței cardiace sub 60 bătăi pe minut) și i s-a făcut masaj cardiac. Vedeta a fost operată în aceeași zi de embolie amniotică, iar la trezire a suferit pierderi de memorie și era dezorientată.