Veste bombă în politică. Premierul divorţează! Acordul final a fost semnat

Wheeler, în vârstă de 54 de ani, de profesie avocat, s-a căsătorit cu Boris Johnson în 1993 şi s-a separat în 2018. Premierul britanic a ajuns la un acord cu privire la bani cu, încă, soția sa, Marina Wheeler.

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 11:00

Conform The Mirror, cuplul a ajuns la un acord, care a fost notificat unui judecător de familie din Londra. Detaliile aranjamentului nu au fost încă confirmate.

Perechea a anunțat în septembrie 2018 că divorțează după o căsătorie de 25 de ani, în care au avut patru copii. Între timp, Marina Wheeler a părăsit locuința comună.

După ce soția sa l-a părăsit, domnul Johnson a început să se întâlnească cu fosta șefă de comunicații Tory, Carrie Symonds, care acum s-a mutat cu el în 10 Downing Street, mai arată sursa citată.

Citeşte şi: Vrei să emigrezi în Regatul Unit? Ce se întâmplă din 2021

Marina Wheeler a învins cancerul

Marina Wheeler, soţia premierului britanic Boris Johnson cu care se află în proces de divorţ, a vorbit despre diagnosticul de cancer de col uterin pe care l-a primit din partea medicilor şi le-a implorat pe femei să-şi facă timp ca să se testeze, informează duminică The Guardian.

Wheeler a mărturisit publicaţiei Sunday Times că a fost operată de două ori, de la aflarea diagnosticului, în mai. 

Citeşte şi: Premierul britanic, Boris Johnson, studiază problema construirii unui pod între Irlanda de Nord şi Scoţia

Marina Wheeler, a doua soţie a lui Johnson, cu care are patru copii, a vorbit despre importanţa screeningului pentru cancer de col uterin, printre care şi testul Papanicolau, după ce, în urma unui control de rutină în ianuarie, a aflat că are cancer pentru care a fost operată în iunie şi iulie. 

Ştiu că (testele) vă pot salva viaţa. Dacă oamenii sunt dispuşi să asculte – şi par să fie – de ce să nu spunem lucrurilor pe nume? De ce să ne fie teamă? Le invit pe femei să-şi facă timp şi să se testeze„, a insistat ea.

Wheeler a adăugat că din punctul ei de vedere a învins cancerul şi a mai declarat că experienţa a făcut-o să aprecieze „valoarea incalculabilă de a-i avea aproape pe cei pe care îi iubeşti şi în care ai încredere„.

Citeşte şi: Brexitul, ‘începutul” unei ere de ”reînnoire” şi de „schimbare” pentru Marea Britanie (Boris Johnson)