Veste bombă în showbiz! Iubita lui Pepe e însărcinată!

Veste mare în showbiz-ul românesc! Partenera de viață a lui Pepe, Yasmine Ody, este însărcinată. Tânăra mai are doar câteva săptămâni până o să-i ofere artistului cel de-al treilea moștenitor.

01 mart. 2022, 23:14
Veste bombă în showbiz! Iubita lui Pepe e însărcinată!

Pepe este în culmea fericirii, asta după ce a aflat că frumoasa lui parteneră de viață îi va oferi încă un moștenitor. Yasmine Ody urmează să devină  mamă de băiat. Tânăra este însărcinată în 7 luni, dar până acum a ținut totul ascuns și nu au vrut să împărtășească vestea cu fanii, potrivit Spynews.ro.

Veste bombă în showbiz! Iubita lui Pepe e însărcinată!

CITEȘTE ȘI: Pepe dezvăluie motivul pentru care nu mai revine în televiziune. „Nu se justifică nici financiar!”

Pepe și Yasmine Ody și-au dorit foarte mult să devință părinți, iar relația celor doi a avansat foarte tare de la doar câteva luni de când și-au oficializat povestea de iubire. Pepe mărturisea după divorțul de Raluca Pascu că vrea să-și refacă viața

Înainte de a avea relația cu Yasmine Ody, Pepe a mărturisit că este pregătit să se însoare din nou, dacă va găsi femeia potrivită. Mai mult decât atât, artistul a subliniat că i-ar plăcea să devină tătic, încă o dată.

Veste bombă în showbiz! Iubita lui Pepe e însărcinată!

CITEȘTE ȘI: Pepe, dezvăluiri extrem de sincere despre relația cu foștii nași de nuntă, Andra și Cătălin Măruță: „Ne certăm și cu finii?”

Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi. Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu!De ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super-egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă„, mărturisea Pepe, în urmă cu ceva timp.