Veste bombă în showbizul românesc! Georgiana Lobonț încă o dată însărcinată, la scurt timp după zvonurile legate d e divorț

După ce întreaga presă a vuit în legătură cu divorțul Georgianei Lobonț, aceasta rupe tăcerea și dă vestea bombă! Ea și soțul ei își doresc un al treilea copil, iar acest lucru ar putea să se întâmple cât de curând.

19 mart. 2023, 17:23
Veste bombă în showbizul românesc! Georgiana Lobonț încă o dată însărcinată, la scurt timp după zvonurile legate d e divorț

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, Georgiana Lobonț, a povestit că își dorește extrem de tare al treilea copil și ca se roagă la Dumnezeu ca acest lucru să se întâmple cât mai curând. Ea și soțul ei, Rareș Ciciovan, au spuns „Da!” în fașa lui Dumnezeu în urmă cu 7 ani și de atunci formează o femilie superbă. Georgiana Lobonț simte totuși că mai are lucruri de oferit și că ar vrea să aibă un al treilea copil, păstrând astfel tradiția din familia ei.

Citește și: Motivul pentru care Georgiana Lobonț și-a dat verigheta jos de pe deget: „Cred că nu se potrivea”

Aceasta a explicat într-un interviu pentru Antena Stars că în familia ei au fost trei surori și că își dorește să ducă această tradiție mai departe. Rareș Ciciovan are grijă de artistă și încearcă să o menajeze pe cât posibil. Se pare că ea își dorește mai mult decât el să rămână însărcinată.

Aceasta a mărturisit că încă nu este încă însărcinată, dar se roagă constant la Dumnezeu să îi ofere această binecuvântare, pe care o așteaptă cu brațele deschise. Artista se bucură de succes în carieră și de o familie împlinită alături de soțul ei, motiv pentru care radiază de fericire și mulțumire.

„Îmi doresc să rămână însărcinată, sper ca bunul Dumnezeu să ne ajute să facem și al treilea copil. Noi ne dorim. Adică eu mai mult, Rareș vrea să aibă grijă de mine și să mă menajeze, dar pentru că noi am crescut trei fete la părinți, vreau să duc tradiția mai departe și poate că bunul Dumnezeu o să ne mai dea un copil, dar momentan nu sunt însărcinată”, a mărturisit Georgiana Lobonț, pentru Antena Stars

Povestea de dragoste dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Georgiana Lobonț a dezvăluit mai multe detalii despre cum a început relația pe care a avut-o cu soțul ei. Recent presa românească a explodat după ce soțul acesteia, Rareș Ciciovan, a declarat că vrea să divorțeze de artistă. Zvonurile divorțului au circulat multă vreme, însă acestea s-au dovedit a fi cât se poate de false. Cântăreața și bărbatul căruia a decis să îi declare dragoste veșnic sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Foarte puțină lume știe cum a început marea poveste de dragoste dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Acesteia i s-au aprins călcâiele chiar din primul moment, când aceasta era doar clasa a noua. Înainte de a oficializa sentimentele pe care artista la are pentru partenerul de viață, aceasta a mai avut o relație. Totuși artista susține că a fost vorba de dragoste la prima vedere și că a știut că el este bărbatul alături de care își va trăi viața.

Citește și: Georgiana Lobonț rupe tăcerea despre divorț, la o lună de la scandal: „O să anunț personal”