Veste bomba pentru Daniela Crudu. Politia a intrat pe fir

Andrei Prisecaru zis "prinţul Raţiu", cel care a lansat-o în showbiz pe Daniela Crudu, se află la loc fruntaş pe lista celor mai cautaţi infractori români pentru a fi arestaţi.

17 ian. 2014, 19:13

Andrei Prisecaru se afla în America la sfârşitul anului trecut când a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru proxenetism. La scurt timp după ce a fost condamnat la închisoare, a dispărut în ceaţă, iar acum politiştii încearcă să-l localizeze pentru a-i pune cătuşele.

Pe site-ul Poliţiei Române, la secţiunea Persoane Urmărite, a fost postată fotografia bărbatului, iar oamenii legi fac apel la cei care au vreo informaţie despre acesta să-i contacteze.

„Prinţul”, bărbatul care a lansat-o în showbiz pe Daniela Crudu, a fost arestat în urmă cu trei ani pentru o scurtă perioadă de timp, după ce Tatiana, iubita acestuia de la acea vreme, l-a acuzat că a sechestrat-o şi a obligat-o să se prostitueze.

Potrivit cancan.ro, procurorii au susţinut că Andrei a îndemnat-o pe Tatiana să întreţină relaţii sexuale plătite cu mai mulţi bărbaţi şi că ar fi cerut jumătate din banii care se încasau. Anchetatorii l-au acuzat că ar fi sechestrat-o pe tânără timp de mai multe zile, lucru confirmat de judecătorii constănţeni, care l-au condamnat pe bărbat la trei ani de închisoare cu executare, sentinţa fiind definitivă.

Citeşte şi: Daniela Crudu, pericol public la volanul maşinii sale de lux: Încalcă toate regulile