Veste bună pentru bucureşteni! Din septembrie se va putea ajunge cu trenul de la Aeroportul Otopeni la Gara de Nord

Începând din toamnă, se va putea circula cu trenul de la Otopeni la Gara de Nord. Gheorghe Popescu, consilierul onorific al primului ministru, a afirmat, miercuri, într-o postare pe Facebook, că în septembrie ar fi gata linia de cale ferată care leagă Bucureştiul de Aeroportul "Henri Coandă". 

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 17:57
Veste bună pentru bucureşteni! Din septembrie se va putea ajunge cu trenul de la Aeroportul Otopeni la Gara de Nord

Gheorghe Popescu a afirmat, miercuri, într-o postare pe Facebook, că în septembrie vom putea ajunge cu trenul de la Otopeni la Gara de Nord. Acesta a explicat că noaptea trecută a pus ultima piesă de puzzle. 

„Am fost astăzi, împreuna cu domnul Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, pe şantierul trenului care va lega Aeroportul Otopeni de Gara de Nord. Un proiect de suflet, în care m-am implicat şi la care tin mult. Azi noapte s-a montat ultimul puzzle, tronsonul care traversează DN 1. Constructorul a promis că în septembrie vom putea ajunge cu trenul de la Otopeni la Gara de Nord. Ne vom mândri!”, a scris Gheorghe Popescu. 

Circulaţie rutieră restricţionată în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă 

Începând de miercuri noaptea, între orele 00:00 – 4:00, taficul rutier în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă, va fi restricţionat pe o singură bandă pe fiecare sens de circulaţie, potrivit informaţiilor transmise de Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Agerpres, în intervalul orar menţionat se vor executa lucrările de construire a viaductului CF peste DN 1, obiectiv feroviar care va asigura legătura directă între Gara de Nord şi aeroport.

Restricţiile de circulaţie pe DN 1, la km 16+100, pe raza oraşului Otopeni, se vor menţine în zilele de 22, 23, 29 şi 30 iulie, respectiv 5, 6, 12 şi 13 august, între orele 00:00 – 4:00.

ULTIMUL PUZZLE. DIN SEPTEMBRIE, DE LA OTOPENI LA GARA DE NORD! Am Fost astazi, Împreuna cu domnul Lucian Bode, … publicata de Gheorghe Popescu pe & nbsp; Miercuri, 22 iulie 2020