Veste bună pentru bugetari: bani mai mulţi începând cu 1 decembrie

Publicat: Duminică, 02 Decembrie 2018 13:47 // Actualizat: Duminică, 02 Decembrie 2018 15:38 // Sursa: romaniatv.net

Mii de bugetari au primit o veste foarte bună! Începând cu 1 decembrie 2018, Ziua Națională a României, unii dintre angajații care lucrează la stat vor primi o indemnizație de hrană în valoare de 300 de lei.

Foto: a1.ro

După ce multă vreme doar angajaţii din Ministerul de Interne, Ministerul Apărării, Ministerul Justiţiei, SRI, SIE şi SPP, alături de cei ai Poliţiei Locale, beneficiau de drepturi de hrană, începând cu data de 1 decembrie o astfel de indemnizaţie se va acorda tuturor bugetarilor, se arată în Legii salarizării unitare. Trebuie subliniat faptul că aceste indemnizaţii se vor acorda proporţional cu timpul efectiv lucrat în luna anterioară. Asta înseamnă că primii bani aferenţi acestei indemnizaţii vor ajunge la beneficiari în ianuarie 2019.

"Începând cu 1 decembrie 2018, ordonatorii de credite acordă obligatoriu, lunar, indemnizaţii de hrană reprezentând a 12-a parte din două salarii de bază minime brute pe ţară garantate în plată, cu excepţia personalului Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiţiei – Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Informaţii Externe, Serviciului de Protecţie şi Pază şi Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, precum şi a personalului poliţiei locale care, potrivit legii, beneficiază de drepturi de hrană în temeiul Ordonanţei Guvernului nr. 26/1994 privind drepturile de hrană, în timp de pace, ale personalului din sectorul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, republicată, cu modificările şi completările ulterioare", se arată în Legea salarizării unitare, potrivit capital.ro.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bani bani bugetari bugetari indemnizatie hrana
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 dec 20:02
Răspunde | Votează email -1 email
Darius
Dați mă la bugetari ,,sărăcuții trântori hărnicuți”. O să dați, dar până când ??? pt că ,,sacul” și așa s-a cam terminat. Aaaaa, o să îndatorați iar România împrumutând ??? și ,,grosul” unde se va duce ??? în unele ,,ministere...” și la unele ,,catedrale...?” lasă că mult nu mai este și vor veni alegerile, iar noi cei din privat, vă vom arăta cât de ,,mulțumiți” suntem de voi. Noi din privat suntem cei care vom decide la urne, dacă veți rămâne la ,,cașcaval” sau nu. Iar după cum se desfășoară treburile, numai în favoarea unora, vă spunem că NU veți mai rămâne la guvernare. Bucurați-vă cât mai sunteți ,,la ciolan”.
1
EUR
4.8398
RON
04 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H