Veste bună pentru utilizatorii Netflix. Abonamentul de bază s-a ieftinit. Cât costă acum

Veste bună pentru utilizatorii Netflix. Platforma de video streaming a ieftinit abonamentul de bază de la 7,99 euro la 4,99 pe lună, potrivit unei informări pe site-ul oficial al companiei. Abonamentele standard și premium au rămas același preț de 9,99 euro/lună, respectiv 11,99 euro/lună.

16 feb. 2023, 10:25
Veste bună pentru utilizatorii Netflix. Abonamentul de bază s-a ieftinit. Cât costă acum
Veste bună pentru utilizatorii Netflix

Veste bună pentru utilizatorii Netflix. Compania a prezentat în această lună planuri de a restrânge partajarea parolelor pentru conturile de pe platforma sa de streaming, inclusiv crearea locaţiei principale şi plata a câţiva dolari pentru un membru suplimentar.

Veste bună pentru utilizatorii Netflix

Gigantul de streaming video, care a estimat că 100 de milioane de oameni din întreaga lume folosesc un cont partajat, a spus că acum membrii pot gestiona cu uşurinţă cine are acces la contul lor, pot transfera profilul într-un cont nou şi pot urmări cu uşurinţă Netflix pe dispozitivele lor personale sau conectându-se la un televizor nou.

Deci, în ultimul an, am explorat diferite abordări pentru a aborda această problemă în America Latină şi acum suntem gata să le lansăm pe scară largă în lunile următoare, începând de astăzi în Canada, Noua Zeelandă, Portugalia şi Spania”, a spus compania într-o postare pe blog.

Membrii planului standard sau premium al Netflix din multe ţări pot adăuga un cont suplimentar de membru pentru până la două persoane pentru un plus de 7,99 dolari pe lună de persoană în Canada, 7,99 dolari în Noua Zeelandă, 3,99 euro în Portugalia şi 5,99 euro în Spania, a spus compania.

Compania a pierdut abonaţi în prima jumătate a anului 2022, pe fondul concurenţei acerbe din partea rivalilor, ceea ce a determinat-o să analizeze mai serios partajarea parolelor şi să lanseze un plan susţinut de reclame.

Citește și: Codurile secrete de pe Netflix. Vei putea vedea filme ascunse la care nu are acces orice abonat

Fanii celebrului serial La Casa de Papel sunt în extaz

Netflix a anunțat că va lansa în curând un nou serial, cu Pedro Alonso în rol principal și va fi continuarea celebrului La Casa de Papel. „Berlin” este numele serialului care va avea premiera pe platforma de streaming, în luna decembrie 2023.

Sunt foarte încântat de ideea asta. Sunt recunoscător că mă pot conecta cu oamenii din toată lumea și să primesc în același timp atâta iubire. Am început serialul fără să știm în ce direcție ne vom îndrepta și se pare că am câștigat. Mulțumesc fanilor pentru tot!”, a mărturisit Pedro Alonso.

Anunțul a fost făcut de cei de la Netflix prin intermediul unui filmuleț postat pe rețelele de socializare.