Veste CUMPLITĂ despre Ionela Prodan. S-a întâmplat NOAPTEA TRECUTĂ

Ionela Prodan a avut câteva zile în care situaţia ei s-a stabilizat, dar medicii de la Spitalul Elias au din nou veşti teribile.

11 apr. 2018, 05:37
Veste CUMPLITĂ despre Ionela Prodan. S-a întâmplat NOAPTEA TRECUTĂ

Ionela Prodan se simte tot mai rau, iar cadrele medicale sunt extrem de rezervate in privinta starii sale de sanatate. Boala la pancreas a inceput sa faca ravagii in organismul cantaretei, scrie WOWbiz.ro.

Ce pensie are IONELA PRODAN. Suma URIAŞĂ pe care artista o încasează LUNAR

„Ionela Prodan nu isi revine! Daca initial, s-a crezut ca indragita cantareata a depasit stadiul critic, in ultimele ore, totul s-a inrautatit! S-a facut o luna de cand ea este la spital internata si tratamentele nu isi fac efectul! Situatia este disperata, iar familia si medicii incearca tot posibilul pentru a o aduce la un stadiu cat de cat normal”, au dezvaluit persoane de la fata locului.

Ionela Prodan şi-a făcut testamentul. Ce a lăsat fetelor, ce a lăsat nepoţilor

„De o luna, Anamaraia Prodan nu s-a miscat de la spital! Zi si noapte sta langa mama sa. Impresara a renuntat la tot, a amanat filmarile de la emisiunea pe care o prezinta si nici transferuri nu mai face! Doarme pe un scaun din salon, tocmai pentru a putea sa o ajute pe cantareata daca este necesar in timpul serii, si se ocupa de tot in rezerva! Va vine sa credeti, ii schimba si patul, o spala, ii da sa manance, incet, cu lingurita, si este foarte atenta la perfuzii”, au dezvaluit cadre medicale.