Veste tragică din showbiz, rapper-ul 6Dogs s-a sinucis la doar 21 de ani

Rapper-ul american Chase Amick, cunoscut sub numele de scenă de 6Dogs, a murit marţi, la vârsta de 21 de ani. Autorităţile spun că tânărul s-ar fi sinucis.

27 ian. 2021, 14:26
Veste tragică din showbiz, rapper-ul 6Dogs s-a sinucis la doar 21 de ani

6Dogs era cunvscut mai ales ca urmare a pieselor „Flossing”, „Faygo Dreams” și „Buttcheeks”. Născut pe 5 mai 1999 în statul american Georgia, el a crescut într-o familie creștină religioasă, el mergând chiar la o școală creștină privată până în clasa a V-a.

El spunea că primul rapper pe care l-a auzit a fost MC Hammer, cel care i-a şi stârnit interesul pentru gen. După aceea a început să asculte rapperi comerciali, precum Lil Wayne, Drake sau Kanye West înainte de a explora online scena underground. Înainte de a face muzică, Chase lucra ca salvamar, dar „stătea șase ore pe zi gândindu-se la asta [muzică]”.

Citeşte şi Dr Dre, internat la terapie intensivă după ce a suferit un anevrism cerebral. Care este starea rapperului

6Dogs a început să ia muzica în serios în vara anului 2016. „Flossing”, a doua piesă pe care a lansat-o pe SoundCloud, a devenit una dintre cele mai populare sale, acumulând 3,6 milioane de stream-uri în decurs de un an de la lansare.

Nu au fost făcute publice detaliile sinuciderii lui 6Dogs, dar ultima postare pe Twitter a fost o captură de ecran a unei povești de pe Instagram, în care se vorbea despre provocările din industria muzicală și sănătatea mintală, potrivit The US Sun.

Citeşte şi Rapper controversat, răpit şi torturat până la moarte! Se lăudase cu averea sa pe Instagram