Veste de SENZAŢIE pentru SIMONA HALEP. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ din America

Simona Halep este pregătită pentru sezonul de zgură şi ar putea da lovitura carierei în curând. Americanii cred că românca a depăşit-o deja pe Maria Sharapova ca joc, însă marea favorită rămâne în continuare Serena Williams.

09 apr. 2015, 13:26
Veste de SENZAŢIE pentru SIMONA HALEP. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ din America

Bleacher Report a realizat o analiza a celor mai bune jucatoare din circuitul profesionist inaintea debutului sezonului de zgura.

Simona Halep este numarul 3 WTA. Totusi, ea este pe locul secund in acest clasament deoarece jocul ei este al doilea cel mai bun din circuit. Abilitatea romancei de a se adapta si a reveni in tipul meciurilor este o imbunatatire majora fata de anul trecut.Pe vremuri un car de nervi in timpul partidelor importante, Simona Halep pare ca a gasit calmul atat de necesar pentru castigarea trofeelor importante”, scriu jurnalistii americani.

Citeşte şi: Simona Halep, dezvăluire BOMBĂ! Cine a ajutat-o să-şi poată continua CARIERA

„Maria Sharapova a inceput acest an in pozitia de principala contracandidata a Serenei Williams la locul mondial, insa acum mai are doar putin peste 300 de puncte in fata Simonei Halep”, mai scrie sursa citata.

Citeşte şi: ILIE NĂSTASE: Ce spunea în 2012 despre PATRIOTISM şi cum a atacat-o ACUM pe SIMONA HALEP

Simona Halep si Maria Sharapova s-ar putea intalni in cadrul turneului de la Stuttgart, care incepe pe 20 aprilie. Serena Williams vine direct la Madrid, turneu care va debuta pe 1 mai.