Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Mihai Constantinescu. MIRACOL după 4 LUNI de COMĂ

Mihai Constantinescu se află în comă de peste patru luni, în urma unui stop cardio-respirator. Acum starea de sănătate a artistului se pare că s-a îmbunătățit considerabil.

20 sept. 2019, 20:17
Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Mihai Constantinescu. MIRACOL după 4 LUNI de COMĂ

Mihai Constantinescu nu a primit şanse de la medici, dar familia, prietenii, dar și fanii care îl apreciază și îl stimează pe artist, speră într-o minune. Conform unor surse apropiate familiei îndrăgitului artist, starea lui Mihai Constantinescu a evoluat spre bine în ultima perioadă. Chiar dacă e încă slăbit, medicii au început să-l hrănească printr-un tub cu supe și legume pasate, dar nu au renunțat la perfuzii.

România, în lacrimi! Cum a ajuns să arate Mihai Constantinescu după trei luni de comă

„Mihai e încă foarte slăbit. Doctorii au văzut o evoluție și au decis să îi administreze mâncăruri ușoare printr-un tub. I se administrează supe și legume pasate prin respectivul tub, dar cu toate acestea medicii încă îl țin pe perfuzii”, a declarat o sursă apropiată familiei pentru Cancan.

Mihai Constantinescu, situaţie halucinantă. „Cum să condamne un medic un pacient la moarte sigură?

„Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, povestea, la un moment dat, o persoană apropiată de Mihai Constantinescu.