Veste devastatoare pentru Simona Halep înaintea procesului de dopaj. Anunţ de ultimă oră din SUA

Simona Halep este suspendată provizoriu pentru dopaj şi aşteaptă audierile de la Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra. Până atunci, fostul lider WTA a primit o veste teribilă!

16 feb. 2023, 16:57
Veste devastatoare pentru Simona Halep înaintea procesului de dopaj. Anunţ de ultimă oră din SUA
Veste devastatoare pentru Simona Halep înaintea procesului de dopaj. Anunţ de ultimă oră din SUA

Veste devastatoare pentru Simona Halep înaintea procesului de dopaj. Organizatorii prestigiosului turneu de la Indian Wells nu au mai invitat-o pe româncă la Eisenhower Cup, eveniment caritabil care va precede competiția din seria WTA 1000. Anul trecut, Simona Halep s-a numărat printre protagonistele evenimentului Eisenhower Cup, organizatorii americani nu au mai invitat-o pe constănțeancă în 2023 deşi, teoretic, poate juca meciuri demonstrative în timpul suspendării pentru dopaj.

Citeşte şi: Simona Halep poate primi o despăgubire imensă de la WTA. Bombă în scandalul de dopaj al fostului lider WTA

În anul 2016, atunci când își ispășea suspendarea pentru dopaj, Maria Sharapova a participat la un demonstrativ în SUA, „World Team Tennis Smash Hits”, destinat strângerii de fonduri pentru Fundaţia Elton John care luptă împotriva maladiei SIDA. De asemenea, Eisenhower Cup are un scop caritabil, banii din bilete urmând a fi donați.

Citeşte şi: Simona Halep, cină romantică la Paris de Valentine’s Day. Imaginea care a dat-o de gol FOTO

Simona Halep ar putea participa, totuşi, la un alt turneu demonstrativ. O ligă fondată de antrenorul Patrick Mouratoglou, „Ultimate Tennis Showdown (UTS)”, în cadrul căreia au avut loc mai multe turnee demonstrative în timpul pandemiei, când turneele WTA și ATP au fost anulate, va reveni în 2023 cu patru evenimente. Simona Halep va putea juca meciuri în UTS, chiar și în cazul în care va primi o suspendare mai mare de un an, având în vedere că liga respectivă nu este organizată sub egida ITF sau WTA.