Veste EXTRAORDINARĂ despre starea lui MIHAI NEŞU. Soţia lui George Ogăraru a făcut ANUNŢUL

Mihai Neşu nu a renunţat să lupte pentru recuperare după teribilul accident suferitacum şapte ani în Olanda. Ultimele veşti despre fostul fotbalist sunt încurajatoare.

22 feb. 2018, 16:05
Veste EXTRAORDINARĂ despre starea lui MIHAI NEŞU. Soţia lui George Ogăraru a făcut ANUNŢUL

Mihai Nesu a implinit, recent, 35 de ani, iar una dintre persoanele care ii sunt apropiate, Andreea Ogararu, sotia fostului international George Ogararu, a dat vestea cea buna.

Mihai Neşu, mărturisiri CUTREMURĂTOARE despre DRAMA VIEŢII SALE. „Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să…”

„Daca vorbim strict medical, sansele de recuperare sunt foarte mici. E important de stiut ca el nu se lasa si munceste zilnic sa-si mentina muschii, sa-si imbunatateasca una, alta… Are un mic progres, dar nu il pot spune, trebuie sa va spuna el. Insa este foarte mandru. E important de stiut ca tot ajutorul pe care l-a primit din partea tuturor, fie ca vorbim despre suport moral sau de sprijin material, a dat roade”, a declarat Andreea Ogararu la Telekom Sport.

Maria, fosta soţie a lui Mihai Neşu, a ajuns în AMERICA. Uite cum arată şi cu ce ocupă ACUM

Mihai Nesu s-a accidentat grav la un antrenament al lui FC Utrecht din data de 10 mai 2011, atunci cand un coechipier a cazut pe el si i-a rupt o vertebra cervicala. Fostul fotbalist a ramas paralizat de la gat in jos, putand sa isi miste numai partial bratul drept.