Mihai Neşu, mărturisiri CUTREMURĂTOARE despre DRAMA VIEŢII SALE. „Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să…”

Mihai Neșu, aflat în scaun cu rotile după ce s-a accidentat grav la un antrenament al lui FC Utrecht, în 2011, a vorbit deschis despre drama pe care o trăieşte în fiecare zi.

09 feb. 2018, 15:50
Mihai Neşu, mărturisiri CUTREMURĂTOARE despre DRAMA VIEŢII SALE. „Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să…”

Mihai Neșu a vorbit despre cum i s-a schimbat viața în ultimii ani, cu ajutorul credinţei.

Maria, fosta soţie a lui Mihai Neşu, a ajuns în AMERICA. Uite cum arată şi cu ce ocupă ACUM

„Mi-am dorit toată viaţa să fiu fotbalist. A fost dorinţa mea cea mai mare. Accidentarea m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par. Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să mă întorc de unde am plecat toţi. Adică la Dumnezeu. Parcă nu te mai deranjează că eşti în scaun. Toţi avem şanse egale: bolnav, sărac, bogat, sănătos. Cred că Dumnezeu mi-a dat multe daruri pe care nu le-am luat în seamă, eu m-am chitit pe fotbal. Celelalte le-am aruncat la gunoi”, a spus Mihai Neșu într-un interviu pentru Trinitas TV.

Un terapeut promite că îl poate face pe Mihai Neşu să meargă din nou. Replica ŞOC a fostului FOTBALIST

„Aveam talent şi la desen, la pictură, dar mai ales la modelaj. Eram singurul care aveam răbdare. Eram animalul din om pe teren şi când plecam acasă eram mieluşel liniştit. Voiam să demonstrez tuturor că, deşi eram mic şi firav, mă pot lupta cu oricine de la egal la egal”, a mai adăugat Mihai Neşu.