Veste FORMIDABILĂ despre Kassandra Rotariu, fetiţa operată de 44 DE ORI. Minune de PAŞTE

Kassandra Rotariu, fetiţa înfiată de fostul internaţional român Dorin Rotariu, a fost în Franța îpentru un control legat de ultima operație la piciorul stâng, unde a primit o veste excelentă.

08 apr. 2018, 14:47
Veste FORMIDABILĂ despre Kassandra Rotariu, fetiţa operată de 44 DE ORI. Minune de PAŞTE

Kassandra Rotariu, 13 ani, a fost anunţată de medici  nu mai trebuie să poarte pantofi ortopedici. Fata, care a petrecut și Paștele în Franța, calcă bine acum, chiar dacă degetele de la piciorul care era mai mic cu 11 centrimetri nu au crescut normal. În vară, ar urma să-i fie trase degetele, pentru a-i fi lungite cumva, scrie Libertatea.

Soţii Rotariu trăiesc o dramă continuă: Fiul lor are probleme grave din cauza diabetului

Kassandra Rotariu

Până atunci, Kassandra Rotariu va trebui să facă recuperare zi de zi. Dar fetița care a suferit deja 44 de operații este optimistă, fostul fotbalist Iosif Rotariu precizând că „are un caracter puternic și e plină de optimism”.

Kassandra Rotariu sărbătoreşte împlinirea a 12 ANI cu a 44-a OPERAŢIE

Adoptată de familia Rotariu pe când avea 4 ani, Kassandra Rotariu a trăit un adevărat coșmar. Ea fusese arsă cu țigara, otrăvită cu acid și chiar aruncată de la fereastră de bunica ei. În plus, suferă și de o boală a oaselor care i-a atacat articulațiile.