Veste FORMIDABILĂ despre MIHAI NEŞU

Mihai Neşu a rămas paralizat după un accident suferit la un antrenament al lui FC Utrecht, dar nu renunţă la ideea că într-o zi va putea merge din nou.

08 iun. 2015, 05:58
Veste FORMIDABILĂ despre MIHAI NEŞU

Mihai Nesu a continuat sa faca recuperare in fiecare zi, desi medicii nu i-au dat prea multe sanse. Fostul fotbalist a cheltuit pana la ultimul ban pe tratamente costisitoare in America, dar si in Europa.

CITEŞTE ŞI Decizie RADICALĂ luată de MIHAI NEŞU. „Aşa a vrut DUMNEZEU!”

Acum, Mihai Nesu reuseste sa isi miste mainile si isi simte picioarele, insa mai are in fata o perioada lunga de terapii. Din acest motiv, a preferat sa se retraga pentru o perioada din lumina reflectoarelor.

CITEŞTE ŞI  O nouă DRAMĂ pentru MIHAI NEŞU. Dezvăluire ŞOC a lui George Ogăraru

„Este la manastire, unde incearca sa se regaseasca, sa se curete spiritual. S-a linistit, este mai puternic, mai increzator. Stie ca numai Dumnezeu il poate ajuta. Si-a cam pierdut speranta ca va merge din nou, insa Gigi Becali il incurajeaza in permanenta. I-a promis ca ii va plati toate tratamentele si va face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a se vindeca. Dupa ce isi va reveni psihic, Nesu este asteptat la Steaua, unde i se va da un post, un apartament si i se va pune la dispozitie transportul”, a declarat un apropiat al acestuia pentru Cancan.