Veste groaznică în procesul de dopaj. Simona Halep, „trădată” de Patrick Mouratoglou

Simona Halep, suspendată pentru dopaj, a primit o veste proastă. Presa internațională a anunțat ce ce va întâmpla în următoarea etapă a procesului.

25 feb. 2023, 23:37
Veste groaznică în procesul de dopaj. Simona Halep, „trădată” de Patrick Mouratoglou

Mari emoții pentru fostul lider mondial din tenis și fanii săi. Din ce în ce mai multe voci anunță încheierea carierei sportivei, iar ultimele evenimente par că se îndreaptă către această decizie. Procesul pentru dopaj al Simonei Halep ar trebui să aibă loc săptămâna viitoare, potrivit declarațiilor lui Darren Cahill, însă cel mai important martor nu se va prezenta în fața Tribunalului Sport Resolutions din Marea Britanie, de la Londra.

Patrick Mouratoglou, antrenorul francez al Simonei Halep, a anunțat că a plecat în Mexic, deci nu se va putea prezenta la procesul pentru dopaj al fostei eleve. Francezul de origine greacă ar trebui să răspundă pentru situația lui Halep, având în vedere că staff-ul româncei a fost format doar din oamenii de la academia sa la US Open, acolo unde sportiva noastră a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Potrivit lui Darren Cahill, procesul pentru dopaj al Simonei Halep va avea loc până la sfârșitul lunii, iar asta înseamnă că românca își va susține nevinovăția săptămâna viitoare.

 

Patrick Mouratoglou a uitat de Simona Halep?!

 

Fostul antrenor al Serenei Williams se va afla pe alt continent săptămâna viitoare, însoțindu-l pe celălalt elev al său, Holger Rune, la turneul de la Acapulco: „E grozav să mă aflu în Mexic alături de Holger”, a transmis Mouratoglou, după ce a aterizat pe continentul american.

Angajamentul dintre Holger Rune și Patrick Mouratoglou, început la scurt timp după ce Simona Halep a picat testul anti-doping la US Open, a fost extinsă cel puțin până în luna iunie 2023. Astfel, în vară, ei vor decide dacă vor rămâne în aceeași echipă, în funcție și de verdictul ce o vizează pe Simona Halep.

În ultimele luni, Mouratoglou a lăsat impresia că-și dorește să se dezică de Simona Halep. Francezul nu a mai vorbit deloc despre fostul lider mondial. El a postat în social media doar despre Rune și alți sportivi.