VESTE MARE pentru familia prezidenţială. Ce scrie în astrograma lui Klaus Iohannis

Astrologul Roxana Lusneac, specialist in astrologia vedica, a intocmit astrograma lui Klaus Iohannis si a aflat ce surprize ii rezerva viitorul. Desi noul presedinte nu are copii, astrele prevad un nou mebru al familiei Iohannis.

25 nov. 2014, 08:37
VESTE MARE pentru familia prezidenţială. Ce scrie în astrograma lui Klaus Iohannis

A ajuns presedintele Romaniei si se pare ca succesul si gloria ii sunt scrise in stele, lui Klaus Iohannis, scrie cancan.ro. Constelatia la nastere a noului presedinte al Romaniei este P.Phalguni, aceasta fiind o stea norocoasa deoarece il ajuta sa-si indeplineasca marile obiective ale vietii.

Citeşte şi Cartea lui Klaus IOHANNIS, BESTSELLER la târgul GAUDEAMUS

Si se pare ca are toate calitatile necesare unui lider si stie cum sa imbine ratiunea cu pasiunile, incat sa iasa castigator de fiecare data cand isi propune ceva. Este o persoana rationala, inteligenta, care se ghideaza pe principii clare. Potrivit astrologului, stie foarte bine care ii sunt punctele forte si este foarte calculat atunci cand vrea sa inteprinda o actiune, tocmai de aceea isi ia mereu timpul necesar gandirii.

Citeşte şi Înalta Curte ia în discuţie dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Astrologul a analizat atent astrograma noului presedinte si se pare ca astrele sunt de partea lui, in ceea ce priveste largirea familiei, acesta fiind marele regret al vietii lui Klaus Iohannis. „M-am uitat atent in casa copiilor si pe harta sotiei, unde am observat un Venus debilitat pe sectorul sanatatii, ceea ce poate inseamna un alt blocaj. Punand impreuna toate aspectele, din pacate astrele au preferat sa fie darnice pe alte sectoare ale vietii. Totusi, este destul de interesant faptul ca in harta familiei apare o persoana infiata, ascest lucru poate insemna in sine o adoptie la propriu sau gasirea unui fiu spiritual mai tarziu in viata”, a spus Roxana Lusneac.