Veste mare pentru fanii BUG Mafia. Tataee (43 ani) a făcut anunţul pe reţelele de socializare: „În această dimineaţă”

Fanii trupei de hip-hop BUG Mafia au primit vestea bună de la Tataee, unul dintre liderii grupului. Ajuns la 43 de ani, cunoscutul rapper a devenit tată pentru a patra oară, iar  vestea a fost dată pe pagina sa de Instagram.

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 18:03
Veste mare pentru fanii BUG Mafia. Tataee (43 ani) a făcut anunţul pe reţelele de socializare: „În această dimineaţă”

Vlad Irimia, aşa cum este numele real al ui Tataee, a devenit acum tatăl unui băiețel care va purta numele Gavril George Irimia. 28 iunie va rămâne o zi de neuitat.

În această dimineață soția mea a adus pe lume cel de-al patrulea nostru copil, un băiețel sănătos, pe care l-am numit Gavril George Irimia”, a scris cântărețul pe rețeaua de socializare.

Veteranul din hip-hopul românesc și soția sa, Mona, mai au o fată, Antonia Olga (9 ani), și doi băieți, Mihai (7 ani) și Cristian Vlad (4 ani).

Citeşte şi: Tataee de la B.U.G Mafia, de urgenţă la spital. Ce a păţit băieţelul lui

Artistul s-a mutat în urmă cu trei ani în Barcelona împreună cu soția și copiii, dar asta nu a însemnat că a renunțat la formația care l-a consacrat.

Tataee a recunoscut public. Este fanul nr. 1 al lui Victor Ponta

Artistul a fost invitat de Micutzu, la emisiunea online pe care o prezintă, iar subiectele au fost plecatul din țară, familia, dar şi preferințele politice. 

Tataee și-a schimbat radical viața după ce a devenit tată. Raperul are trei copii cu soția lui, Mona: o fată 8 ani, pe nume Antonia Olga, un băiat de aproape 6 ani, pe nume Mihai, și un băiat de trei ani și jumătate pe nume Cristian Vlad. Locuiește într-o casă, „în vârf de munte”, care e refugiul său, centrul de creație în care face muzică așa cum îi place.

Artistul a declarat că la baza deciziei de a părăsi România au stat mai multe motive precum sistemul educaţional, ritmul în care evoluează această ţară, dar şi stresul, care se află la o cotă extrem de ridicată.

Vezi şi: Imagini INCREDIBILE cu cei mai cunoscuţi rapperi autohtoni. Vezi cum arătau în anii ’90 Cheloo, Tataee sau M&G

Copiii sunt motivul principal pentru care am ales să ne mutăm din România. De fapt, voiam să ne mutăm dinainte de a avea copii. Oamenii de acolo sunt mult mai relaxaţi, Barcelona se află pe locul 2 la acest capitol, după Japonia. Recunosc, acolo sunt un consumator legal (n.r. iarbă), aici când vin, sunt ilegal (râde). 80% din spaniolii adulţi fumează, probabill 50% dintre ei bagă coca, sunt destul de relaxaţi pe treaba asta. Eu nu cumpăr iarbă, când merg la concerte, mi se pune în buzunare, iar eu o fumez. În România nu am dat niciodată bani pe iarbă.

Copiii mei vor să se facă Youtube-eri. Se filmează, vorbesc între ei. Celui mic îi place foarte mult muzica, cred că o să mă urmeze. Un alt motiv care ne-a determinat să plecăm din ţară a fost şi sistemul educaţional. Eram nevoiţi să dăm copiii la privat şi ne costa foarte mult, undeva la 800 de euro de copil, iar eu am trei. Acolo i-am dus la stat, dau în jur de 100 de euro pe an şi vreo 30 de euro pentru rechizite„, a declarat Tataee, în video-ul postat de Micutzu.